«Efharisto poli file»: To πρωτοσέλιδο της «Hurriyet» για την Ελλάδα

Η τουρκική εφημερίδα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους διασώστες της ΕΜΑΚ

Όσα ανέφερε η δημοσιογράφος Έλενα Παπαδημητρίου στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR για το πρωτοσέλιδο της «Hurriyet» και το «ευχαριστώ» της στην Ελλάδα

Η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» ευχαριστεί σήμερα στο πρωτοσέλιδό της την Ελλάδα για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία. 

«Οι γείτονες ήρθαν ξαφνικά ένα βράδυ»: Οι Τούρκοι ευχαριστούν τους Έλληνες

To πρωτοσέλιδο της Hurriyet για τη βοήθεια της Ελλάδας

To πρωτοσέλιδο της Hurriyet για τη βοήθεια της Ελλάδας

Με λατινικούς χαρακτήρες γράφει: «Efharisto poli file». Κι όσο η συμπάθεια προς τη χώρα μας αυξάνεται, τόσο μεγαλώνει η λαϊκή οργή απέναντι στον Ερντογάν. 

Σεισμός Τουρκία: Η ανάρτηση Μητσοτάκη για Έλληνα και Τούρκο διασώστη

Ο τουρκικός λαός έχει εκφράσει πολλάκις την ευγνωμοσύνη του στους Έλληνες διασώστες, μιας που ήταν η πρώτη ομάδα που έσπευσε στις πληγείσες περιοχές, μετά την έκκληση της Τουρκίας για διεθνή βοήθεια. 

Τουρκία: ευχαριστίες πολιτικών στην Ελλάδα και διθυραμβικά σχόλια ΜΜΕ

Σημαντικό ρόλο φαίνεται να διαδραμάτισε η ανάρτηση του Πρωθυπουργού στα τουρκικά, στην οποία έγραφε: ««Εικόνες που μας γεμίζουν πόνο, τις ακολουθούν εικόνες που μας γεμίζουν ελπίδα. Μόνο σεβασμός για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ομάδων διάσωσης. Έλληνες και Τούρκοι δίπλα-δίπλα, παλεύουν μαζί για να σώσουν ζωές. Τους ευχαριστούμε για όσα κάνουν».

Σημαντική ήταν και η επίσκεψη Δένδια στις πληγείσες περιοχές. Κατά την άφιξή του στα Άδανα της Τουρκίας, τον υποδέχτηκε ο Τούρκος ομόλογός του,Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος τον αγκάλιασε, λέγοντας: «καλώς τον φίλο μου Νίκο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top