Γονείς κρίθηκαν ένοχοι για τον θάνατο της ανάπηρης κόρης τους

Βρέθηκε νεκρή με σκουλήκια κάτω από το σώμα της

Η άτυχη 16χρονη Kaylea

Ένοχος για τον θάνατο της ανάπηρης κόρης του κρίθηκε ένας πατέρας στο Newtown στην Ουαλία.

Ο 45χρονος Alun Titford  καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας μετά το θάνατο της 16χρονης κόρης του, Kaylea, η οποία μέχρι τον θάνατό της, στις 9 ή 10 Οκτωβρίου, «ζούσε σε συνθήκες ακατάλληλες για οποιοδήποτε ζώο, πόσο μάλλον για ένα ευάλωτο 16χρονο κορίτσι που εξαρτιόταν εξ ολοκλήρου από άλλους για τη φροντίδα της». Η μητέρα της, Sarah Lloyd-Jones, δήλωσε ένοχη για την ίδια κατηγορία τον Δεκέμβριο.

Viral το φιλί στο στόμα της Τζιλ Μπάιντεν στον σύζυγο της Καμάλα Χάρις

Η Kaylea γεννήθηκε με υδροκεφαλία, γνωστή και ως νερό στον εγκέφαλο, και δισχιδή ράχη, που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα πόδια της.

Φοίτησε σε κανονικό σχολείο και χρησιμοποιούσε αναπηρικό αμαξίδιο για να μετακινείται και να αθλείται. Ήταν «έντονα ανεξάρτητη», ενώ έπαιζε ακόμη και μπάσκετ, φτάνοντας μέχρι και τη συμμετοχή σε scouting για την Παραολυμπιακή Ομάδα.

Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που κλήθηκαν μετά το θάνατό της ανατρίχιασαν από τη μυρωδιά στο υπνοδωμάτιό της / Φωτογραφία: DYFED-POWYS POLICE

Πριν το πρώτο lockdown λόγω Covid τον Μάρτιο του 2020, η Kaylea ήταν μαθήτρια στο λύκειο του Newtown. Τους επόμενους μήνες η υγεία της επιδεινώθηκε, καθώς ήταν μακριά από τον έξω κόσμο, και δεν επέστρεψε ποτέ στο σχολείο.

Βρέθηκε νεκρή με σκουλήκια κάτω από το σώμα της

Μετά τη σύλληψή του, ο Titford είπε στην αστυνομία ότι δεν πίστευε ότι η Kaylea είχε σηκωθεί από το κρεβάτι της από τότε που είχε αρχίσει το lockdown. Ωστόσο καταθέτοντας, άλλαξε την ιστορία του, λέγοντας ότι η Kaylea παρέμενε κινητική μέχρι λίγο πριν από τον θάνατό της, ικανή να σηκωθεί από το κρεβάτι και να περιφέρεται στο ισόγειο του σπιτιού τους με το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Συρία: Του δίνουν νερό από καπάκι - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Είπε ότι τελευταία φορά μπήκε στο δωμάτιό της δύο εβδομάδες πριν πεθάνει, για να της δώσει ένα φιλί για τα 16α γενέθλιά της, κι επέμεινε ότι δεν είχε παρατηρήσει τίποτα το ασυνήθιστο, όπως μια άσχημη μυρωδιά.

«Οι γείτονες ήρθαν ξαφνικά ένα βράδυ»: Οι Τούρκοι ευχαριστούν τους Έλληνες

Ο πατέρας της είπε ότι τελευταία φορά μπήκε στο δωμάτιό της δύο εβδομάδες πριν πεθάνει, για να της δώσει ένα φιλί για τα 16α γενέθλιά της / Φωτογραφία: DYFED-POWYS POLICE

Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που κλήθηκαν μετά το θάνατό της ανατρίχιασαν από τη μυρωδιά στο υπνοδωμάτιό της.

Ανακάλυψαν σκουλήκια κάτω από το πληγωμένο σώμα της όταν βρέθηκε υπό «πραγματικά φρικτές συνθήκες» με βάρος 146 κιλά.

Σερβία: Tον «έπιασαν στα πράσα» να παρακολουθεί πορνό μέσα στο Κοινοβούλιο

Ο - γεμάτος ιστούς αράχνης - ανελκυστήρας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει την Kaylea να σηκωθεί από το κρεβάτι ήταν καλυμμένος με περιττώματα μυγών, ενώ το δωμάτιο ήταν γεμάτο μυγοπαγίδες.

«Οι γείτονες ήρθαν ξαφνικά ένα βράδυ»: Οι Τούρκοι ευχαριστούν τους Έλληνες

Τα νύχια των ποδιών της, τα οποία δεν μπορούσε να φτάσει, δεν είχαν κοπεί για τουλάχιστον έξι μήνες και οι μασχάλες της ήταν μαύρες. Ήταν 20 κιλά πιο βαριά για το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Είναι η πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο που γονείς διώκονται για ανθρωποκτονία από αμέλεια λόγω μη διαχείρισης του βάρους του παιδιού τους. Η ετυμηγορία για την ποινή στους δύο γονείς θα βγει την 1η Μαρτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top