Πελέ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του βασιλιά του ποδοσφαίρου

Την Τρίτη η κηδεία του σε στενό οικογενειακό κύκλο

Ο θάνατος του Πελέ, του βασιλιά του ποδοσφαίρου σκόρπισε θλίψη σε όλον τον κόσμο. «Έφυγε» χθες σε ηλικία 82 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θοδωρής Σούκας, η σορός του «Βασιλιά» θα παραμείνει στο νεκροτομείο για άλλες 48 ώρες μέχρι την Κυριακή, οπότε και θα ορκιστεί ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ιγνάθιο Λούλα ντα Σίλβα. 

Πελέ: Το εντυπωσιακό «αντίο» της ΝΑSA στο θρύλο του ποδοσφαίρου

Τη Δευτέρα η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, της Σάντος, η οποία ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό 10 για το 2023. 

Η κηδεία του Πελέ θα γίνει την Τρίτη σε στενό οικογενειακό κύκλο - AP

Η κηδεία του Πελέ θα γίνει την Τρίτη σε στενό οικογενειακό κύκλο - AP

Η κηδεία του Πελέ θα γίνει την Τρίτη σε στενό οικογενειακό κύκλο, αφού προηγουμένως γίνει περιφορά της στους δρόμους του Σάο Πάολο. 

Μητσοτάκης για Πελέ: «Ήταν και θα είναι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου»

Πελέ: Τι θα γίνει με την περιουσία του

Αρκετά ξένα ΜΜΕ έχουν ήδη αρχίσει να αναφέρονται στους κληρονόμους του Πελέ, αλλά και στο πώς θα γίνει η μοιρασιά της τεράστιας περιουσίας του. 

Πελέ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του βασιλιά του ποδοσφαίρου

Όπως έχει γινεί γνωστό, ο θρύλος του ποδοσφαίρου διέθετε καθαρή περιουσία πάνω από 100 εκατ. δολάρια. Ο Πελέ είχε κάνει τρεις γάμους και είχε αποκτήσει επτά παιδιά, τα δύο εκτός γάμου. 

Πελέ: Θρήνος στα social media για τον θάνατό του

Την ίδια ώρα τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα από ανθρώπους από όλον τον κόσμο, που αποχαιρετούν τον βασιλιά του ποδοσφαίρου. 

Θρήνος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Πελέ

Με τον θάνατο του Πελέ κλείνει ένας κύκλος σημαντικών ποδοσφαιριστών με κοινωνικό αποτύπωμα, όπως ο Κρόιφ και ο Μαραντόνα. Απομένει και στους νεότερους, όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο να αποδείξουν ότι εκτός από βιρτουόζοι της μπάλας είναι και παγκόσμιες προσωπικότητες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top