Κακοκαιρία ΗΠΑ: Μετά τα χιόνια φόβοι για πλημμύρες

Αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες που θα λιώσουν τα χιόνια

Μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε πολλές αμερικανικές πολιτείες, έρχεται τώρα μεγάλη άνοδος της θερμοκρασίας πριν την Πρωτοχρονιά, κάτι που προβληματίζει τους ειδικούς οι οποίοι φοβούνται τον ενδεχόμενο πλημμυρών.

Κακοκαιρία ΗΠΑ-Λέκκας: Πιθανό να έρθει μια πολική «βόμβα» στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Star στη Νέα Υόρκη, Δημήτρη Σουλτογιάννη, τα δύσκολα φαίνεται να έχουν περάσει, με τις χιονοπτώσεις να έχουν σταματήσει και τους μετεωρολόγους να προβλέπουν απότομη  αύξηση της θερμοκρασίας για τις ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά. 

Όπως σημειώνουν, ορισμένες πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης και της Νέας Υόρκης, θα δουν την πιο θερμή Πρωτοχρονιά στα χρονικά. 

Κακοκαιρία ΗΠΑ: Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα - Απίστευτες εικόνες

Αυτή η εξέλιξη δε θα είναι καλή για τις περιοχές που έχουν πληγεί με πολύ χιόνι, καθώς αυτό θα λιώσει κι οι κάτοικοι εκεί ενδεχομένως να βρεθούν αντιμέτωποι με καταστροφικές πλημμύρες. 

Κυκλώνας «βόμβα» στις ΗΠΑ: 64 νεκροί - Πλιάτσικο σε κλειστά καταστήματα

Την ίδια ώρα, το χάος στις αερομεταφορές συνεχίζεται με πάνω από 2.500 πτήσεις να ακυρώνονται και σήμερα καθώς πολλά περιφερειακά αεροδρόμια ξανανοίγουν για το επιβατικό κοινό με πολύ κόσμο να προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι του για την Πρωτοχρονιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top