Λονδίνο: Τρόμος σε λούνα παρκ - Έσπασε αλυσίδα που κρατούσε παιχνίδι

Δύο έφηβοι βρέθηκαν να αιωρούνται μέσα σε γιγάντια μπάλα

Λονδίνο: Τρόμος Σε Λούνα Παρκ Στο Hyde Park

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν δύο έφηβοι που βρέθηκαν να αιωρούνται εγκλωβισμένοι μέσα σε μία γιγάντια μπάλα στο λούνα παρκ που στήνεται κάθε χρόνο στο Hyde Park του Λονδίνου.

Ανατριχιαστικό βίντεο: Αεροπλάνο συγκρούεται με όχημα κατά την απογείωση

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ξαφνικά κόπηκε η μια από τις δύο αλυσίδες που κρατούσαν τη μπάλα μέσα στην οποία βρίσκονταν οι νεαροί. Ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος και το προσωπικό της Winter Wonderland απομάκρυνε τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Οι δύο νεαροί κατάφεραν να απεγκλωβιστούν προτού φτάσουν στο σημείο η Πυροσβεστική και η Αστυνομία. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, μια προκαταρκτική επιθεώρηση έδειξε ότι υπήρχε ένα τεχνικό σφάλμα σε ένα σφραγισμένο κιβώτιο ταχυτήτων που ελέγχει την απελευθέρωση του χαλύβδινου συρματόσχοινου. Περαιτέρω έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Winter Wonderland είναι ένα σημαντικό αξιοθέατο του Λονδίνου με λούνα παρκ και εορταστικούς πάγκους στη χριστουγεννιάτικη αγορά που στήνεται στο Hyde Park. Εκτιμάται ότι έχει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top