Ανατριχιάστικο βίντεο: Αεροπλάνο συγκρούεται με όχημα κατά την απογείωση

Δύο νεκροί και 20 τραυματίες στο Περού

Αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Χόρχε Τσάβες συγκρούστηκε κατά την απογείωσή του με φορτηγό της Πυροσβεστικής, που μπήκε στον αεροδιάδρομο / Βίντεο από twitter/ himselfsv 

Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς και είκοσι τραυματίες έγινε στο Περού.

Αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Χόρχε Τσάβες συγκρούστηκε κατά την απογείωσή του με φορτηγό της Πυροσβεστικής, που μπήκε στον αεροδιάδρομο.

Μέρος του αεροσκάφους πήρε φωτιά, ενώ οι δύο πυροσβέστες, που βρίσκονταν στο όχημα σκοτώθηκαν. Οι επιβάτες του αεροσκάφους, δύο εκ των οποίων τραυματίστηκαν σοβαρά, απομακρύνθηκαν άμεσα.

«Η πριγκίπισσα της Bόρειας Κορέας»: Ο Κιμ εμφάνισε πρώτη φορά την κόρη του

Η αεροπορική εταιρεία LATAM, που εκτελεί την εσωτερική πτήση, τόνισε από την πλευρά της ότι «κανένας επιβάτης ή μέλος του πληρώματος δεν έχασε τη ζωή του», χωρίς να διευκρινίσει πόσοι άνθρωποι επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Μέρος του αεροσκάφους πήρε φωτιά, ενώ οι δύο πυροσβέστες, που βρίσκονταν στο όχημα σκοτώθηκαν

Η Lima Airports Partners (LAP), η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Χόρχε Τσάβες, ανακοίνωσε ότι «λυπάται βαθιά για την απώλεια της ζωής δυο μελών της αεροναυτικής πυροσβεστικής υπηρεσίας της στο δυστύχημα της πτήσης LA2213», που συνέδεε τη Λίμα με τη Χουλιάκα.

Περού: Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο- Δύο Έλληνες τραυματίες

Το υπουργείο Μεταφορών του Περού επιβεβαίωσε πως καταγράφηκε «δυστύχημα στον διάδρομο του αεροδρομίου Χόρχε Τσάβες», ενώ το υπουργείο Υγείας ανέφερε ότι 20 επιβάτες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, με τουλάχιστον δύο να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

«Διενεργούμε έρευνα για να εξακριβώσουμε τα αίτια του δυστυχήματος», σημείωσε η LAP.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top