Ινδία: Αγωνία για 8χρονο που έπεσε σε πηγάδι 120 μέτρων

Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης

Ινδία: Διάσωση 8χρονου Που Έπεσε Σε Πηγάδι

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ινδία, μετά την πτώση ενός 8χρονου αγοριού σε πηγάδι. Για τον απεγκλωβισμό του παιδιού έχει στηθεί τεράστια επιχείρηση διάσωσης που μέχρι τώρα έχει διαρκέσει πάνω από 38 ώρες.

Μια τεράστια επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ινδία για να σωθεί ο Τάνμεϊ, ένα οκτάχρονο αγόρι που έχει κολλήσει σε μια γεώτρηση για πάνω από μια μέρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πολιτεία της Μαντνιά Πραντές την Τρίτη (06 Δεκεμβρίου) γύρω στις 5 το απόγευμα. Ο Tanmay έπεσε στο στενό πηγάδι ενώ έπαιζε με τους φίλους του.

 

 

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, το παιδί έχει κολλήσει στο πηγάδι, βάθους 120 μέτρων. Οι διασώστες του παρέχουν οξυγόνο, όμως λόγω των στρωμάτων λάσπης, είναι δύσκολο να εκτιμήσουν την κατάστασή του. Ωστόσο, μπορούν και επικοινωνούν μαζί του.

Ο περιφερειακός δικαστής είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ANI ότι μπορεί να χρειαστούν μερικές ακόμη ώρες για τη διάσωση και επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω των πετρών που υπάρχουν στο σημείο.

Τα μηχανήματα έχουν σκάψει μια παράλληλη σήραγγα βάθους σχεδόν 25 ποδιών. 

Σημειώνεται ότι αρκετά παιδιά στην Ινδία πέθαναν από ασφυξία, αφού κόλλησαν σε πηγάδια, τα οποία δημιουργήθηκαν για να αντληθεί νερό, καθώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη στις περιοχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top