Πτήση-εφιάλτης: Εκσφενδονίζονταν και «καρφώνονταν» στην οροφή της καμπίνας

Χάος από τις αναταράξεις

Στιγμές τρόμου είχαν ζήσει και 126 επιβάτες αεροπλάνου, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι (22/6/'22)

Πανικός επικράτησε λόγω αναταράξεων σε πτήση «τρόμου» πάνω από τον Ατλαντικό. Πολλοί επιβάτες  βρέθηκαν να χτυπούν στην οροφή της καμπίνας του αεροπλάνου  και να τραυματίζονται.

Viral βίντεο: Επιβάτης αεροπλάνου κλωτσά με μανία παράθυρο εν ώρα πτήσης

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η πτήση της Aerolíneas Argentinas απογειώθηκε στις 18 Οκτωβρίου από τη Μαδρίτη με προορισμό το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Όμως, το Airbus A330 που μετέφερε 271 επιβάτες και 13 μέλη πληρώματος επηρεάστηκε από έντονες αναταράξεις, οι οποίες άρχισαν περίπου επτά ώρες μετά την απογείωση κι ενώ το αεροσκάφος πετούσε στα ανοικτά των ακτών της Βραζιλίας.

 

 

Οι επιβάτες, πολλοί από τους οποίους κοιμούνταν, πανικοβλήθηκαν. Τα καροτσάκια με τα τρόφιμα και τα ποτά  εκσφενδονίζονταν, ενώ όσοι δεν ήταν δεμένοι με ζώνες ασφαλείας βρέθηκαν στον αέρα. Κάποιοι από αυτούς χτύπησαν λόγω των αναταράξεων στην οροφή της καμπίνας του αεροσκάφους.

Σαν να μην έφθανε αυτό, οι χώροι των χειραποσκευών άνοιξαν και τσάντες πετάγονταν παντού.

Θρίλερ στον αέρα: Πιλότος λιποθύμησε κατά τη διάρκεια πτήσης

Τουλάχιστον 12 άτομα τραυματίστηκαν και τρία από αυτά μεταφέρθηκαν αργότερα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. 

 

 

Η εταιρεία δήλωσε ότι κατά τη στιγμή των αναταράξεων, οι πινακίδες με τις ζώνες ασφαλείας ήταν αναμμένες και πως είχε γίνει σχετική ανακοίνωση.

Η πτήση προσγειώθηκε τελικά στο Μπουένος Άιρες, τεσσεράμισι ώρες μετά την έναρξη των αναταράξεων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top