Viral βίντεο: Επιβάτης αεροπλάνου κλωτσά με μανία παράθυρο εν ώρα πτήσης

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από το Πακιστάν στο Ντουμπάι

Έξαλλος επιβάτης από το Πακιστάν κλωτσάει παράθυρο εν ώρα πτήσης / Βίντεο ΕΡΤ

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει επιβάτη σε έξαλλη κατάσταση να κλωτσάει με δύναμη το παράθυρο αεροπλάνου, το οποίο εκτελούσε πτήση από το Πακιστάν στο Ντουμπάι.

Πακιστάν: Πάνω από 1.000 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες

Η αστυνομία συνέλαβε και απέλασε τον άνδρα κατά την άφιξή του μετά την προσγείωση της πτήσης PK-283 της Pakistan International Airlines στο Ντουμπάι από το Πεσαβάρ την προηγούμενη Τετάρτη.

Στο βίντεο οι αεροσυνοδοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τον επιβάτη, ο οποίος χτυπούσε και κλωτσούσε τα καθίσματα, προκαλώντας θόρυβο και αναστάτωση στους υπόλοιπους επιβάτες. Του φώναξαν να σταματήσει, αφού προηγουμένως με την κλωτσιά του είχε προκαλέσει ζημιά στο παράθυρο, λέγοντάς του: «Μην το κάνεις αυτό».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επιβάτης άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα μετά την απογείωση και ζητούσε επίμονα να επιστρέψει στο Πακιστάν. Ωστόσο, η πτήση είχε ήδη αναχωρήσει και ο επιβάτης γινόταν όλο και πιο ανήσυχος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Καραϊβική: Καταστροφικός ο κυκλώνας «Φιόνα» - Τουλάχιστον τρεις οι νεκροί

Ο επιβάτης άρχισε να προσεύχεται ξαπλωμένος μπρούμυτα στον διαχωριστικό διάδρομο, ενώ θα έπρεπε να είναι καθισμένος, προκαλώντας τα περίεργα βλέμματα των άλλων επιβατών. Ο άνδρας ήταν ξυπόλητος και στα δύο βίντεο. Είχε ένα γιλέκο κάτω από το πουκάμισό του, το οποίο έβγαλε αργότερα κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Ξανά στο στόχαστρο o Harry! - «Σνόμπαρε» ή όχι τον Κάρολο;

Αφού έγινε πιο επιθετικός, ο κυβερνήτης της πτήσης επικοινώνησε με τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας του Ντουμπάι για να παραδώσει τον άνδρα στις αρχές, κάτι που έγινε αφού ο άνδρας συνελήφθη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top