Ξανά στο στόχαστρο o Harry! - «Σνόμπαρε» ή όχι τον Κάρολο;

Τον κατηγορούν ότι σταμάτησε να τραγουδά το «God Save the King»

Tο τελευταίο «αντίο» στη βασίλισσα Ελισάβετ - Βίντεο από STAR

Νέο επεισόδιο ανοίγει στο σίριαλ των ήδη διαταραγμένων σχέσεων του πρίγκιπα Harry με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο Γ', καθώς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας κατηγορούν τον Harry ότι σταμάτησε να τραγουδά το «God Save the King» στο τέλος της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ούτε βλέμμα ο Harry στον William - Η μυστική χειρονομία προς τη Meghan

Σύμφωνα με τη New York Post, θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έκαναν retweet ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Harry την ώρα του ύμνου «God Save the King» να σταματά να ψάλει για κάποια δευτερόλεπτα ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνεχίζουν να τραγουδούν κανονικά τον ύμνο-φόρο τιμής στον νέο βασιλιά, Κάρολο Γ'.

 

Ο Κάρολος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, φαινόταν να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο Αββαείο του Ουέστμινστερ καθώς όλοι τραγουδούσαν το «God Save the King» σε μια εξαιρετικά φορτισμένη στιγμή στο τέλος της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.


Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλη της η ζωή σε timelapse βίντεο λίγων δευτερολέπτων

Harry: «Σνόμπαρε» ή όχι τον πατέρα του

Ο βασιλιάς όπως ήταν αναμενόμενο δεν τραγούδησε τον ύμνο -που είναι πλέον ένας φόρος τιμής στον ίδιο - ούτε όμως και ο Harry, που στεκόταν πίσω του, και ο οποίος -όπως τον κατηγορούν- έδειχνε να κοιτάζει μπροστά με κλειστό το στόμα στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα του ύμνου.

Η Καμίλα τραγούδησε μέχρι το τέλος, όπως και η αδερφή του Καρόλου, πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της, αντιναύαρχος Τίμοθι Λόρενς. Το ίδιο έκανε και ο πρίγκιπας Άντριου και οι κόρες του, αλλά και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο ζητάει η Μέγκαν Μαρκλ

Μια πηγή από το περιβάλλον του Harry επέμεινε πως, o πρίγκιπας τραγουδούσε τον ύμνο. 

Φαίνεται όμως, πως οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας δεν πείστηκαν, κατηγορώντας τον Harry πως «σνομπάρει τον νέο βασιλιά», παρά την υπόσχεσή του να τον τιμήσει.

 Περιττό να αναφέρουμε ότι το βίντεο έχει γίνει πλέον viral.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top