Ινδονησία: Τους 125 έφθασαν οι νεκροί από επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα  

Απίστευτη τραγωδία  - Και παιδιά ανάμεσα στα θύματα 

Τραγωδία άνευ προηγουμένου σημειώθηκε στην Ινδονησία, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Αρέμα και στην Περσεμπάγια, με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται στους 125!  

φωτιά στα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην  Ινδονησία

φωτιά στα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην  Ινδονησία  

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και παιδιά, εκτός των φιλάθλων και των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Με το σφύριγμα της λήξης κι ενώ η Αρέμα είχε ηττηθεί με 2-3, οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Kanjuruhan Stadium και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές αρχές.

Ινδονησία: Σεισμός 6,1 βαθμών ανοιχτά της Σουμάτρα

Βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία και δακρυγόνα 

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων για να εμποδίσουν τους φιλάθλους, εκατοντάδες εκ των οποίων έχασαν τις αισθήσεις τους και λιποθύμησαν.

χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία κατά τα επεισόδια στην  Ινδονησία

χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία κατά τα επεισόδια στην  Ινδονησία  

Τα όσα ακολούθησαν ήταν ανατριχιαστικά, οι συγκρούσεις ήταν βίαιες, ενώ δύο οχήματα της αστυνομίας κάηκαν ολοσχερώς. Οι μάχες σώμα με σώμα συνεχίστηκαν κι εκτός γηπέδου, με αρκετούς ανθρώπους να χάνουν τη ζώή τους. Εκτός των νεκρών, τα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για περισσόετρους από 100 τραυματίες, μερικοί εκ των οποίων πιο σοβαρά.

Τα απομεινάρια από καμένο αυτοκίνητο μετά τα επεισόδια στην Ινδονησία

Τα απομεινάρια από καμένο αυτοκίνητο μετά τα επεισόδια στην Ινδονησία  

Αμέσως μετά τα θλιβερά έκτροπα η ποδοσφαιρική λίγκα ανακοίνωσε την αναστολή του πρωταθλήματος Ινδονησίας για μία εβδομάδα, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Ακχμάντ Χαντιάν Λουκίτα, να ανακοινώνει πως θα διεξαχθεί έρευνα για να βρεθούν οι υπαίτιοι των απίστευτων επεισοδίων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top