Βασίλισσα Ελισάβετ: Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί τον τάφο της

Τι εισιτήριο θα έχει

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έσπασε κάθε ρεκόρ - Βίντεο από STAR

Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί την τελευταία κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ σε ένα παρεκκλήσι του κάστρου Γουίνδσορ όπου έχει πλέον χαραχθεί και το όνομά της σε μία πέτρα μαζί με τα ονόματα των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα περάσει πλέον την αιωνιότητα στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου και των γονιών της. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η επιγραφή στην πέτρα του τάφου στο παρεκκλήσι George VI Memorial Chapel έχει πλέον τα ονόματα της βασίλισσας, των γονιών της και του Φιλίππου, μαζί με τις χρονολογίες της γέννησής τους και του θανάτου τους.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το αστρονομικό ποσό που κόστισε η κηδεία της

Προς το παρόν, το κάστρο του Γουίνδσορ είναι κλειστό για το κοινό και θα ανοίξει πάλι στις 29 Σεπτεμβρίου. Τότε οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και το συγκεκριμένο παρεκκλήσι στο πλαίσιο γενικής ξενάγησης στο Κάστρο η οποία κοστίζει έως 28,50 λίρες για τους ενήλικες και 15,50 λίρες για τα παιδιά.

Ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος είχε πεθάνει πριν από 17 μήνες και τότε το φέρετρό του τοποθετήθηκε στο Βασιλικό Θολωτό του Αγίου Γεωργίου.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλη της η ζωή σε timelapse βίντεο λίγων δευτερολέπτων

Πρόκειται για την κρύπτη εντός του ναού, στην οποία κατέβηκε και το φέρετρο με τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ, στο τέλος της δημόσιας τελετής.

Το βράδυ της Δευτέρας, οι σοροί της Ελισάβετ και του Φιλίππου μεταφέρθηκαν και ενταφιάστηκαν στο μνημειακό παρεκκλήσι George VI Memorial Chapel.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top