Βασίλισσα Ελισάβετ: Aνησυχία αν θα προλάβουν να πουν το τελευταίο «αντίο»

'Εκλεισε οριστικά η ουρά για τα ΑμεΑ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ τη Δευτέρα, και όπως ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση, κλείνει οριστικά η ουρά για τα ΑμΕΑ που ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα. Στο Λονδίνο επικρατεί ανησυχία και αγωνία στον κόσμο που αναμένει για να φθάσει στο Ουέστμινστερ Χολ όπου βρίσκεται το φέρετρο της βασίλισσας, καθώς πλέον οι πολίτες φοβούνται ότι δε θα προλάβουν να πουν το τελευταίο «αντίο».

Κάρολος και Ουίλιαμ επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά τον κόσμο στην ουρά

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, μεταφέροντας τις τελευταίες πληροφορίες, πηγές από τη βρετανική κυβέρνηση ανέφεραν ότι ενδεχομένως εκτός από την ουρά για τα ΑμεΑ να κλείσουν και οι υπόλοιπες οι ουρές και μάλιστα πολύ σύντομα.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Aνησυχία αν θα προλάβουν να πουν το τελευταίο «αντίο»

Συνεπώς υπάρχει το ερώτημα κατά πόσο όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορέσουν να πουν το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη τους βασίλισσα.

Ουρά αναμονής χιλιομέτρων

Η ουρά αναμονής εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα. Χθες το βράδυ τα παιδιά της Ελισάβετ πήραν θέσεις γύρω από το φέρετρό της για την «αγρυπνία των Πριγκίπων», ενώ αιφνιδιαστικά σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας William επισκέφτηκαν το πλήθος στην ουρά έξω από το Ουεστμίνστερ.

Παρά την πτώση της θερμοκρασίας, η ουρά έξω από το Ουεστμίνστερ συνέχιζε να μεγαλώνει καθόλη τη διάρκεια της νύχτας αλλά και σήμερα το πρωί.

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό με τη γυναίκα του Σόφι προσκύνησαν και αυτοί το φέρετρο της Ελισάβετ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα απρόοπτα

Δεν σεβάστηκαν όμως όλοι τις στιγμές. Ένας άντρας κινήθηκε γρήγορα προς το φέρετρο της βασίλισσας σπρώχνοντας ένα μικρό κορίτσι. Άγγιξε το φέρετρο πριν η ασφάλεια τον ακινητοποιήσει.

Αν και σπάνιες, δε λείπουν όμως και οι εκδηλώσεις κατά του νέου Βασιλιά. Στο Κάρντιφ της Ουαλίας ένας άνδρας κατηγόρησε τον Κάρολο: «Ενώ παλεύουμε να ζεστάνουμε τα σπίτιά μας,πρέπει να πληρώσουμε την παρέλασή σου. Ο φορολογούμενος πληρώνει 100 εκ για σένα. Δεν είσαι ο βασιλιάς μου», του είπε. 

Ένας άλλος άντρας φορώντας... πατίνια προσπάθησε να φτάσει στην αυτοκινητοπομπή του βασιλιά αλλά η αστυνομία τον σταμάτησε εγκαίρως.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top