Κάρολος και Ουίλιαμ επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά τον κόσμο στην ουρά

Εισέπραξαν την αγάπη του πλήθους

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και ο πρίγκιπας της Ουαλίας William έκαναν σήμερα αιφνιδιαστική εμφάνιση στην ουρά που σχημάτιζαν επί ώρες στο Λονδίνο οι πολίτες για να καταφέρουν να φθάσουν στο Ουέστμινστερ Χολ και να προσκυνήσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η τελευταία «Αγρυπνία των Πριγκίπων»

Κάρολος και Ουίλιαμ επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά την ουρά

Ο βρετανός βασιλιάς και ο διάδοχος του θρόνου αντάλλαξαν χειραψία με κάποιους από τους πολίτες που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά και εισέπραξαν την αγάπη τους.

Η βρετανική κυβέρνηση έκανε σήμερα έκκληση στους πολίτες να μη συρρέουν στο Λονδίνο για να σταθούν στην ουρά και να προσκυνήσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, καθώς η τεράστια προσέλευση σημαίνει ότι ο χρόνος αναμονής ξεπερνά τις 24 ώρες.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που ο Κάρολος έμαθε ότι η μητέρα του πεθαίνει

Κάρολος και Ουίλιαμ επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά την ουρά

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη αποτίσει φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα, αφού πρώτα περίμεναν επί ώρες μέσα στο κρύο.

Το κοινό μπορεί να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ ως τις 06:30 (τοπική ώρα, 08:30 ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας.

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, ιδιαίτερα δημοφιλούς έπειτα από 70 χρόνια στον θρόνο, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στη Βρετανία.

«Ξύπνησαν αναμνήσεις» - Δοκιμασία για τον William η πομπή της Ελισάβετ

Κάρολος και Ουίλιαμ επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά τον κόσμο στην ουρά

Τη Δευτέρα το πρωί το φέρετρο της Ελισάβετ θα μεταφερθεί στο Αββαείο του Ουέστμινστερ όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της στις 11:00 (τοπική ώρα, 13:00 ώρα Ελλάδας). Πρόκειται για την πρώτη κρατική κηδεία που πραγματοποιείται στη Βρετανία μετά από αυτήν του Ουίνστον Τσόρτσιλ το 1965.

Η Ελισάβετ θα ταφεί τη Δευτέρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Ουίνδσορ, στο δυτικό Λονδίνο, δίπλα στον πατέρα της βασιλιά Γεώργιο Στ’ και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top