ΗΠΑ: Άνδρας έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ κωπηλατώντας μέσα σε μία... κολοκύθα!

Η γιγάντια κολοκύθα, που ζυγίζει 384 κιλά, ονομάζεται... «Berta»

Βίντεο από Reuters

Ένας άνδρας από τη Νεμπράσκα των Ηνωμένων πολιτειών μεγάλωνε για αρκετά έτη τη γιγάντια κολοκύθα που ζυγίζει 384 κιλά, εν όνόματι Berta, με σκοπό να καταγράψει νέο ρεκόρ, κωπηλατώντας σε ποτάμι, για 61 χλμ!

Ρεκόρ Γκίνες από 17χρονο πιλότο: Έκανε μόνος του τον γύρο του κόσμου!

Ένας άνδρας από τη Νεμπράσκα των Ηνωμένων πολιτειών κατάφερε να σπάσει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες κωπηλατώντας μέσα σε μία γιγάντια κολοκύθα!

Το Σάββατο που μας πέρασε ο Duane Hansen, είχε διανύσει απόσταση 41 χλμ, σπάζοντας το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Κατέβηκα το ποτάμι κωπηλατώντας, μέσα στην κολοκύθα, χωρίς να σηκωθώ ούτε μία στιγμή. Τα γόνατά μου πονάνε ακόμα φριχτά»!

Έρευνα: Αυξάνεται ο κίνδυνος για άνοια σε σκύλους άνω των 10 ετών

Και συνέχισε, σχολιάζοντας: «Δε νομίζω να ξαναδοκίμαζα παρόμοιο εγχείρημα και εάν στο μέλλον κάποιος καταφέρει και σπάσει το προσωπικό μου ρεκόρ, θα του κάνω μία βαθιά υπόκλιση και θα χαίρει τον σεβασμό μου, επειδή είναι πολύ δύσκολη εμπειρία».

Ο 60χρονος Duane Hansen από τη Νεμπράσκα των Ηνωμένων πολιτειών μεγάλωνε για αρκετά έτη τη γιγάντια κολοκύθα που ζυγίζει 384 κιλά, εν όνόματι Berta, με σκοπό να καταγράψει νέο ρεκόρ, κωπηλατώντας σε ποτάμι, για 61 χλμ!

Ινδονησία: Σεισμός 6,1 βαθμών ανοιχτά της Σουμάτρα

Ο 60χρονος Duane, ξεκίνησε την περιπέτειά του με την κολοκύθα Berta στις 7:30 και έφτασε στην πόλη της Νεμπράσκα στις 18:30 μμ, ολοκληρώνοντας έτσι το δύσκολο, αλλά εν τέλει, όχι ακατόρθωτο εγχείρημά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top