Τρόμος στις Μπαχάμες: 8χρονος δέχθηκε επίθεση από καρχαρίες

«Ήταν σαν σκηνή από το Jaws»

 Σοκαριστικό βίντεο: Δραματική διάσωση από τα σαγόνια καρχαρία στη Φλόριντα / Βίντεο από το δελτίο του Star (2/8/22)

Ένα οκτάχρονο αγόρι από τη Μ. Βρετανία δέχθηκε επίθεση από καρχαρίες στις Μπαχάμες, όπου βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του, με τον πατέρα του να περιγράφει το περιστατικό ως «σκηνή της ταινίας "Jaw"» (Τα σαγόνια του καρχαρία).

Ο οκτάχρονος Finley Downer περικυκλώθηκε από τρεις καρχαρίες ενώ κολυμπούσε την περασμένη εβδομάδα. Υπέστη τραυματισμούς από δαγκώματα και στα δύο πόδια, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ευτυχώς, πρόλαβαν να τον τραβήξουν στην ακτή πριν να είναι αργά. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε τοπική κλινική, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση τριών ωρών. 

«Ήταν σαν σκηνή από το Jaws»

Ο πατέρας του Finley, Michael Downer, ανέφερε στη Sun ότι ο γιος του θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί, προσθέτοντας: «Ήταν σαν μια σκηνή από τα "Σαγόνια του Καρχαρία"».

Μου έλεγε "Μπαμπά δε θέλω να πεθάνω", ενώ ήταν γεμάτος αίματα.

Ο οκτάχρονος, μαζί με τις αδερφές του, εννέα και 12 ετών και τους γονείς τους έκαναν πολυτελείς διακοπές σε τουριστικό θέρετρο στις Μπαχάμες, όταν τα παιδιά αποφάσισαν να πάνε μαζί με άλλους σε λιμνοθάλασσα όπου κολυμπούσαν καρχαρίες.

Ξαφνικά, ο πατέρας τους άκουσε μια τρομαγμένη κραυγή. Γύρισε και είδε δεκάδες καρχαρίες να έχουν περικυκλώσει τον γιο του. 

«Υπήρχε τόσο πολύ αίμα. Κομμάτια από το πόδι του κρέμονταν. Φώναζε, "Μπαμπά δε θέλω να πεθάνω. Μπαμπά, δε θέλω να πάω στον παράδεισο», περιέγραψε ο πατέρας του.

Ο Finley ανασύρθηκε από το νερό από τη μεγαλύτερη αδερφή του Lily. Όπως ανέφερε, αυτό που «έσωσε» το παιδί του από τον θάνατο ήταν το είδος του καρχαρία (Γκρίζος Νοσοκόμος Καρχαρίας), που είναι «πειθήνια ζώα, εκτός αν τα χειριστούν λανθασμένα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top