Γάμος κόστισε μόνο 500 δολάρια – Πώς τα κατάφερε το ζευγάρι

Δείτε το νυφικό των 47 δολαρίων

Joel και Kiara Brokenbrough

Ένα ζευγάρι στο Λος Άντζελες προσπάθησε να μην πληρώσει μια περιουσία για τον γάμο του. Κατέληξε να πληρώνει μόλις 500 δολάρια και να γίνεται... viral.

O Joel και η Kiara Brokenbrough παντρεύτηκαν στο κατά τα άλλα πανάκριβο Λος Άντζελες.

Πώς Τα Κατάφεραν;

  • Το νυφικό το διάλεξε η νύφη από το διαδίκτυο και κόστισε μόλις 47 δολάρια.
  • Το γαμπριάτικο κοστούμι ήταν λίγο πιο ακριβό στα 100 δολάρια.
  • Το ακριβότερο πράγμα που αγόρασαν ήταν μία ξύλινη διακοσμητική αψίδα για την τελετή, που κόστισε 200 δολάρια.
  • Ο γάμος τελέστηκε σε δημόσιο χώρο, σε μία άκρη του δρόμου με θέα, και δε χρειάστηκε να αγοράσουν άδεια από τον δήμο για αυτό, καθώς οι καλεσμένοι τους ήταν κάτω από το όριο των 75 ατόμων.
  • Οι καλεσμένοι τους ήταν 30-40 συγγενείς και φίλοι.
  • Τους βοήθησαν οικονομικά αγοράζοντας τα λουλούδια και τη γαμήλια τούρτα.
  • Το πάρτυ έγινε σε ένα μπαρ, στο οποίο δεν είχαν καν κράτηση. Φρόντισαν να μπουν με το που άνοιξε, ώστε να πιάσουν τραπέζια, και οι καλεσμένοι πλήρωσαν μόνοι τους τα φαγητά και τα ποτά τους.

 

 

Ο Joel και η Kiara έχουν δουλειές, αλλά όχι από τις πιο υψηλόμισθες για την πόλη των Αγγέλων. Η Kiara είναι part-time social media manager και δημιουργός περιεχομένου, ενώ ελπίζει να βρει μία δουλειά πλήρους απασχόλησης στο αντικείμενό της. Ο Joel είναι πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, που εργάζεται ως προπονητής και δάσκαλος γυμναστικής σε σχολεία.

Αρχικά είχαν σκεφτεί να κάνουν τον γάμο τους σε δημαρχείο, αλλά δεν είχαν αρκετό χρόνο για να οργανώσουν κάτι τέτοιο. Η  Kiara ήθελε ούτως ή άλλως κάτι διαφορετικό. Με την επιλογή τους θέλησαν να δείξουν σε άλλα ζευγάρια πως ένας γάμος είναι για το ζευγάρι και όχι για τους καλεσμένους. Τα οικονομικά δε θα έπρεπε να είναι θέμα, αν το ζευγάρι αγαπιέται και θέλει να παντρευτεί. Ελπίζουν η απόφασή τους να αποτελέσει έμπνευση και για άλλα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν, αλλά διστάζουν για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.

Τελικά, όπως είπαν, δεν ήθελαν να ξεκινήσουν τη ζωή τους μαζί με ένα χρέος που θα τους βαραίνει για πολλά χρόνια. Και όπως είπε και ο Joel, ακόμα και το γαμπριάτικο κοστούμι του θα μπορεί να το ξαναφορέσει σε διάφορες εξόδους του, αντί να το... παρκάρει στην ντουλάπα, όπως γίνεται συνήθως με τα νυφικά και τα γαμπριάτικα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top