Η σοκαριστική στιγμή που ο Άλεκ Μπάλντουιν μαθαίνει ότι πέθανε η Χάτσινς

Βίντεο ντοκουμέντο για τον πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας Rust

To βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Άλεκ Μπάλντουιν μαθαίνει για τον θάνατο της συνεργάτιδάς του, Χαλίνα Χάτσινς. 

Έξι μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, της κινηματογραφίστριας που πέθανε στο σετ της ταινίας Rust όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν

Ο βίος κι η πολιτεία του Άλεκ Μπάλντουιν: Ο βίαιος χαρακτήρας και το αλκοόλ

Οι αρχές ερευνούν ακόμα εξονυχιστικά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία, ενώ πολλά βίντεο ντοκουμέντα βλέπουν πλέον το φως της δημοσιότητας. 

Η Χαλίνα Χάτσινς που σκοτώθηκε από πυροβολισμό στα γυρίσματα του Rust

Σήμερα, δημοσιεύτηκε βίντεο από τη στιγμή που ο Μπάλντουιν μαθαίνει ότι η Χάτσινς δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Συγκεκριμένα, μία αστυνομικός της Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό του ανακοινώνει πως η συνεργάτιδά του πέθανε και του λέει ότι «δεν ήθελε να το μάθει από αλλού». 

Ο Άλεκ Μπάλντουιν μίλησε για το δυστύχημα: «Δεν τράβηξα την σκανδάλη»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν σοκαρισμένος φωνάζει: «Όχι» με το που ακούει την είδηση και βάζει το χέρι του στο στόμα του. Μένει κοκαλωμένος για περίπου 25 δευτερόλεπτα και δεν απαντά στα όσα του λένε οι δύο αστυνομικοί. Στη συνέχεια, τον ρωτούν αν χρειάζεται κάτι και εκείνος λέει πως θέλει να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του και να της μιλήσει. Όταν ο ηθοποιός βγαίνει από το δωμάτιο κρατάει το κεφάλι του σε σοκ. 

Άλεκ Μπάλντουιν

Ο ίδιος έχει αρνηθεί ότι τράβηξε τη σκανδάλη του όπλου που εκπυρσοκρότησε και δηλώνει άγνοια για το πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα ο Άλεκ Μπάλντουιν να βρεθεί στο εδώλιο για τον πυροβολισμό της συναδέλφου του στα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top