Με τη χρήση πυρηνικών όπλων απειλεί ξανά τη Δύση ο Πούτιν!   

Μίλησε για «αστραπιαία και γρήγορη» απάντηση στις «απειλές» κατά της Ρωσίας

Βλαντιμίρ Πούτιν

Με τη χρήση πυρηνικών όπλων απειλεί εκ νέου τη Δύση ο Βλαντιμίρ Πούτιν, χωρίς να τα κατανομάσει, αλλά κάνοντας λόγο για «αστραπιαία και γρήγορη απάντηση» και για «εργαλεία» με τα οποία θα αναγκαστεί να απαντήσει στις «απαράδεκτες στρατηγικές απειλές» κατά της Ρωσίας.  

Μεντβέντεφ: «Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα»  

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, μιλώντας σε συμβούλιο βουλευτών στην Αγία Πετρούπολη, ανέφερε, απευθυνόμενος προφανώς στα κράτη της Δύσης και αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την εισβολή στην Ουκρανία:

«Εάν κάποιος προσπαθήσει να παρέμβει στα γεγονότα και να δημιουργήσει απαράδεκτες στρατηγικές απειλές για τη Ρωσία, τότε η απάντηση θα είναι αστραπιαία και γρήγορη. Διαθέτουμε όλα τα εργαλεία για το σκοπό αυτό. Ανάμεσα σε αυτά είναι ένα για το οποίο κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί. Και δε θα καυχηθούμε. Θα το χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί. Και θέλω να το γνωρίζουν όλοι αυτό». 

Ουκρανία: Γενίκευση του πολέμου φοβάται η Δύση

Πούτιν: Τα σχέδια να μας στραγγαλίσουν οικονομικά απέτυχαν

Όσον αφορά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ο Πούτιν ισχυρίσθηκε ότι «τα σχέδιά της Δύσης να μας στραγγαλίσουν οικονομικά απέτυχαν».

«Θέλω να τονίσω ξανά: όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης που διεξάγουμε στο Ντονμπάς και την Ουκρανία, η οποία ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, θα εκπληρωθούν» κατέληξε ο Πούτιν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top