Ουκρανική κρίση: Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν, Μακρόν, Σολτς

Ιαπωνία και Ολλανδία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν από την Ουκρανία

Κατά 70% έτοιμη να εισβάλλει στην Ουκρανία η Ρωσία - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star(7/2/22)

Τηλεφωνική συνομιλία έχουν αυτή την ώρα δυτικοί ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων των Τζο Μπάιντεν, Εμανουέλ Μακρόν και Όλαφ Σολτς, για την ουκρανική κρίση, ενώ οι εντάσεις με τη Ρωσία βρίσκονται στα ύψη.

Στη συνομιλία αυτή συμμετέχουν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αλλά και ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο Πολωνός ηγέτης Αντρέι Ντούντα, τόνισαν πηγές της γερμανικής καγκελαρίας και της γαλλικής προεδρίας.

Ουκρανία: Επί ποδός πολέμου - Συνάντηση Μακρόν με Ζελένσκι

Ιαπωνία και Ολλανδία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν από την Ουκρανία 

Το ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα πως εξέδωσε οδηγία προς τους Ιάπωνες υπηκόους, που βρίσκονται στην Ουκρανία, να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα.

Η Ρωσία έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 100.000 στρατιώτες κοντά στα ουκρανικά σύνορα προκαλώντας φόβους για πόλεμο.

Ο Μπάιντεν καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν την Ουκρανία

Η ολλανδική κυβέρνηση συνέστησε στους Ολλανδους πολίτες να φύγουν από την Ουκρανία το συντομότερο δυνατόν λόγω της κατάστασης ασφαλείας, μετέδωσε σήμερα το ολλανδικό ραδιόφωνο BNR, επικαλούμενο τον Ολλανδό πρεσβευτή στην Ουκρανία.

Η ολλανδική διπλωματική αποστολή θα φύγει από το Κίεβο για να πάει μακριά από τα ρωσικά σύνορα, στην πόλη Λβιβ της δυτικής Ουκρανίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top