Σκηνικό πολέμου στην Ουκρανία - Οι πολίτες με το χέρι στη σκανδάλη

To NATO «προετοιμάζεται» για ρωσική εισβολή

Πυκνώνουν τα σύννεφα του πολέμου στην Ουκρανία. Οι διπλωματικές προσπάθειες στη Γενεύη φαίνεται πώς πέφτουν στο κενό. Το Κρεμλίνο συνεχίζει να συγκεντρώνει στρατό στην περιοχή με το ΝΑΤΟ να περνά στην αντεπίθεση.

Σκηνικό πολέμου επικρατεί στην Ουκρανία καθώς οι Ρώσοι δε δέχονται την ένταξή της στο ΝΑΤΟ. Ο Πούτιν σύμφωνα με το Κίεβο έχει στείλει μισθοφόρους, άρματα μάχης, πυροβολικό και όλμους. 

Ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων στα σύνορα Ρωσίας - Ουκρανίας

Άλλη μία μέρα με επίδειξη του ρωσικού στρατού. Στα νέα T72 τανκς γίνεται ο τελικός έλεγχος τη στιγμή που συστοιχία βαλλιστικών πυραύλων μικρής εμβέλειας κατευθύνονται στην περιοχή Αστραχάν στη νότια πλευρά.

To NATO «προετοιμάζεται» για ρωσική εισβολή

Το NATO συγκεντρώνει δυνάμεις στη περιοχή, καθώς η Ρωσία μαζί με τη Λευκορωσία ετοιμάζονται για μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις σε αέρα, ξηρά και θάλασσα.

Δεν είναι μόνο οι Ρώσοι που κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις. To Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας δείχνει τις δυνάμεις του να εκπαιδεύονται κοντά στη Κριμαία.  

Πούτιν: Θα απαντήσουμε στρατιωτικά στη Δύση αν δε σταματήσει τις απειλές! 

Παράλληλα, ο Ερντογάν δηλώνει έτοιμος να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας: «Ελπίζουμε να φέρουμε Πούτιν και Ζελένσκι μαζί το συντομότερο δυνατό για μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο»

Κρίσιμες συνομιλίες Μπλίνκεν- Λαβρόφ για Ουκρανία

 Χωρίς λευκό καπνό ολοκληρώθηκε στη Γενεύη η κρίσιμη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των ΗΠΑ -Ρωσίας. 

Ο Τζο Μπάιντεν ξέχασε για λίγο τους τρόπους του, όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί περιμένει από τον Πρόεδρο Πούτιν να κάνει το «πρώτο βήμα». 

Η απάντηση Πούτιν ενώπιον Μητσοτάκη για το αν θα επιτεθεί στην Ουκρανία 

«Τι ηλίθια ερώτηση» απάντησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top