Βρήκε τη βιολογική του μητέρα μετά από 30 χρόνια χάρη σε αυτοσχέδιο χάρτη

Αποτύπωσε το χωριό του σε χαρτί όπως το θυμόταν όταν ήταν παιδί

χάρτης

Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν στην επαρχία Γιουνάν στην Κίνα, όταν ένας 34χρονος που είχε απαχθεί στα 4 του, επανενώθηκε με τη μητέρα του μετά από 30 χρόνια. 

Ο Li Jingwei ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν απομακρύνθηκε από το σπίτι του και πωλήθηκε σε κύκλωμα εμπορίας παιδιών. Στις 24 Δεκεμβρίου μοιράστηκε σε εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο «Douyin» έναν χάρτη που είχε σχεδιάσει. Ήταν το χωριό του όπως είχε αποτυπωθεί στη μνήμη του. Η βοήθεια της αστυνομίας στη συνέχεια ήταν καθοριστική καθώς συνδύασε τον χάρτη με ένα μικρό χωριό και μια γυναίκα της οποίας ο γιος είχε εξαφανιστεί. Ο 34χρονος περιέγραφε στο βίντεο ότι έψαχνε τη βιολογική του οικογένεια. 

Μετά από εξετάσεις DNA, μάνα και γιος ενώθηκαν ξανά στην επαρχία Γιουνάν χθες Σάββατο 1η Ιανουαρίου του 2022.

«Τριάντα τρία χρόνια αναμονής, αμέτρητες νύχτες λαχτάρας και, τέλος, ένας χάρτης σχεδιασμένος στο χέρι από τη μνήμη, αυτή είναι η στιγμή της τέλειας κυκλοφορίας μετά από 13 ημέρες», έγραψε ο Li στο προφίλ του στο Douyin πριν από την αναμενόμενη επανένωση. «Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να επανενωθώ με την οικογένειά μου».

Ο Li απήχθη κοντά στη νοτιοδυτική πόλη Zhaotong στην επαρχία Yunnan το 1989 και στη συνέχεια πουλήθηκε σε μια οικογένεια που ζούσε πάνω από 1.800 χιλιόμετρα μακριά.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top