ΗΠΑ: 19χρονη βρέθηκε στο υπόγειο του απαγωγέα της, καλυμμένη με κάρβουνα

Την αναζητούσαν επί πέντε μέρες οι αρχές

Η 19χρονη φοιτήτρια

Αίσιο τέλος είχε ο εφιάλτης μιας 19χρονης φοιτήτριας από τη Γιούτα, η οποία είχε απαχθεί από άνδρα που γνώρισε online και την κρατούσε παρά τη θέλησή της στο υπόγειο του σπιτιού του. 

Σύμφωνα με τη New York Post, η 19χρονη Μάντλιν Άλεν εντοπίστηκε από την αστυνομία και διασώθηκε αργά το περασμένο Σάββατο, πέντε μέρες μετά από την εξαφάνισή της από τη φοιτητική εστία όπου διέμενε. 

Η κοπέλα βρέθηκε γυμνή, τρομοκρατημένη και καλυμμένη με κάρβουνα, σε μια προσπάθεια του απαγωγέα της να την κρύψει από τους αστυνομικούς που ρωτούσαν γι’ αυτήν.

Ο 39χρονος Μπρεντ Νιλ Μπράουν συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απαγωγή, βιασμό, βιασμό με αντικείμενο και παρακώλυση της δικαιοσύνης. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα η 19χρονη είχε γνωρίσει τον απαγωγέα της σε ένα chat group στο διαδίκτυο και είχαν κανονίσει να περάσει να την πάρει από τη φοιτητική εστία στις 13 Δεκεμβρίου. 

Η τελευταία εικόνα της κοπέλας καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας της εστίας που την έδειχναν να αποχωρεί από τον κοιτώνα της, κρατώντας μια πλαστική σακούλα. 

 

 

Την εξαφάνισή της δήλωσαν στην αστυνομία οι συμφοιτητές της όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει. 

Όπως προέκυψε τις πέντε μέρες που κρατούνταν στο υπόγειο του 39χρονου, ο άνδρας γινόταν όλο και πιο βίαιος. Την άφησε να στείλει ένα μήνυμα στους δικούς της στις 14 Δεκεμβρίου, όμως στη συνέχεια της πήρε το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι της για να μην μπορέσει να διαφύγει. 

Όταν εκείνος έφευγε για να πάει στη δουλειά του, την έδενε, ενώ την είχε απειλήσει πως θα έκανε κακό στην οικογένειά της, αν τον εγκατέλειπε ή έλεγε στην αστυνομία τι της είχε συμβεί. 

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι του δράστη στην πόλη Λόα και μετά από έρευνες την βρήκαν στο υπόγειο σε κατάσταση σοκ. 

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δεν έγινε γνωστό πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματα που είχε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top