Φρίκη στη Ρωσία: Βρέθηκε ομαδικός τάφος των Ναζί με σκελετούς 675 παιδιών

Έδιναν το αίμα τους σε τραυματισμένους Γερμανούς αξιωματικούς

τάφος

Ένας φρικιαστικός, άγνωστος μέχρι πριν λίγες μέρες, ομαδικός τάφος με 1.362 θύματα των Ναζί, μεταξύ των οποίων 675 παιδιά, ανακαλύφθηκε στη δυτική Ρωσία.

Καλάβρυτα 1943: Η αλήθεια για το Ολοκαύτωμα μέσα από αφηγήσεις επιζώντων

Οι νεκροί, που πιστεύεται ότι είναι όλοι άμαχοι, βρέθηκαν σε έναν μακάβριο μη καταγεγραμμένο τάφο γενοκτονίας κοντά κοντά σε βάση των SS του Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Τα θύματα, σχεδόν όλα χωρίς ορατά τραύματα, ήταν γυμνά και χωρίς παπούτσια όταν θάφτηκαν.

 

 

Μια οδυνηρή θεωρία είναι ότι τα νεότερα λείψανα προέρχονταν από ένα διαβόητο κοντινό στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου ανά πάσα στιγμή 300 και πλέον παιδιά φυλακίζονταν βάναυσα μόνο και μόνο για να προμηθεύουν με αίμα τους τραυματισμένους Γερμανούς αξιωματικούς και στρατιώτες που πολεμούσαν κοντά στο Λένινγκραντ.

Στο εδώλιο ναζί δακτυλογράφος για εγκλήματα που διέπραξε σε ηλικία 18 ετών

Σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλά νεογέννητα έως και έφηβοι «χάθηκαν» από χρόνια απώλεια αίματος.

Μόνο αυτή την εβδομάδα 50 σάκοι με ανθρώπινα λείψανα αφαιρέθηκαν από τον ταφικό λάκκο στο χωριό Novaya Burya, στην περιοχή Lomonosovsky της περιοχής του Λένινγκραντ. Αυτά περιείχαν τα τελευταία 415 θύματα, περισσότερα από τα μισά από τα οποία ήταν παιδιά, που έπρεπε να συλλεχθούν από τον ομαδικό τάφο.

Τα περισσότερα από τα ανήλικα θύματα ήταν γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον τριών που ήταν έγκυες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top