Άλεκ Μπάλντουιν: Πρώτη φορά μετά τον θάνατο της συνεργάτιδας του στο «Rust»

Δε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα της ταινίας - «Η Χαλίνα ήταν φίλη μου»

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το ατύχημα που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ (23/10/21)

Για πρώτη φορά μετά τον θάνατο της συνεργάτιδας του στην ταινία «Rust», μίλησε δημοσίως ο Άλεκ Μπάλντουιν. Όπως ανακοίνωσε ο ηθοποιός μπροστά στις κάμερες, τα γυρίσματα της ταινίας δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν.

Ήταν πριν από περίπου 10 μέρες όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, όταν έκανε πρόβες με όπλο που θεωρούσε ότι είχε άσφαιρα. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά και ο σκηνοθέτης της ταινίας.

O Άλεκ Μπάλντουιν- φωτογραφία ΑΡ

O Άλεκ Μπάλντουιν- φωτογραφία ΑΡ

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό. Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 75 χρόνια; Αυτή είναι η Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν ξεφύγει, σχεδόν όλες δεν έχουν προκαλέσει κάποιο δυστύχημα» είπε ο Άλεκ Μπάλντουιν στους δημοσιογράφους. 

Σοκαριστικοί θάνατοι σε γυρίσματα ταινιών - Από την Τροία μέχρι το Rust

Ο ηθοποιός που απαθανατίστηκε υπό κατάρρευση μετά τον θάνατο της Χάτσινς, είπε ότι η Χαλίνα ήταν φίλη του και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε «συνεχή επαφή» με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι «συντετριμμένος από τη θλίψη».

Ποια ήταν η Halyna Hutchins που σκότωσε κατά λάθος o Άλεκ Μπάλντουιν

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός. Την προηγούμενη ημέρα είχαμε βγει για φαγητό» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top