Γκάμπι Πετίτο: Νεκρός και ο σύντροφός της

Δικά του τα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο στη Φλόριντα

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (20/9)

Κλείνει οριστικά η υπόθεση της δολοφονίας της Γκάμπι Πετίτο, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του FBI τα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο στη Φλόριντα ανήκουν τελικά στον σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος καταζητούταν, ως ύποπτος για τον θάνατό της. 

«Στις 21 Οκτωβρίου 2021, μια σύγκριση οδοντιατρικών αρχείων επιβεβαίωσε ότι τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν στο Πάρκο Myakkahatchee Creed Environmental, στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα είναι εκείνα του Μπράιαν Λόντρι», ανέφερε η ανακοίνωση του FBI.

Γκάμπι Πετίτο: Έψαχναν για τον σύντροφό της και βρήκαν ανθρώπινα λείψανα

Τα λείψανα βρέθηκαν μετά από 40 λεπτά πεζοπορίας περίπου σε σημείο, το οποίο πριν λίγες μέρες καλυπτόταν από νερό. Ο Λόντρι είχε φύγει στις 13 Σεπτεμβρίου από το σπίτι των γονιών του για μια εκδρομή στη συγκεκριμένη περιοχή. 

 

 

Η αστυνομία κατάφερε να τα εντοπίσει μετά από κλήση του δικηγόρου των γονιών του αγνοούμενου, που ενημέρωνε ότι είχαν βρεθεί προσωπικά αντικείμενα του Μπράιαν στο σημείο. 

Το πάρκο βρίσκεται δίπλα στο Carlton Reserve, έκτασης 25.000 στρεμμάτων, όπου οι αρχές αναζητούσαν από τις 18 Σεπτεμβρίου τον Λόντρι.

Γκάμπι Πετίτο: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της

Ο 23χρονος ήταν ο μοναδικός ύποπτος για την εξαφάνιση και τον θάνατο της Γκάμπι Πετίτο.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς του Λόντρι με δήλωσή του, ανέφερε: «Ο Κρις και η Ρομπέρτα Λόντρι ενημερώθηκαν πως η σορός που βρέθηκε χθες στο πάρκο είναι όντως του Μπράιαν».

 

 

Η υπόθεση της 22χρονης Πετίτο και του 23χρονου Λόντρι συγκλόνισε τις ΗΠΑ και όχι μόνο. Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι σε ένα μακρύ ταξίδι σε εθνικά πάρκα των ΗΠΑ, καταγράφοντάς το στα social media. 

Γκάμπι Πετίτο: Ο αρραβωνιαστικός της κρύβεται στην αυλή των γονιών του;

Την 1η Σεπτεμβρίου όμως ο Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι των γονιών του χωρίς την Γκάμπι και σήμανε συναγερμός. 

Οι γονείς της κοπέλας δήλωσαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία και ζήτησαν επανειλημμένα από τον Λόντρι να συνεργαστεί με τις αρχές. Αντίθετα μετά από λίγες μέρες εξαφανίστηκε κι αυτός. 

 

 

Οι γονείς του ανέφεραν πως τον είδαν για τελευταία φορά στις 13 Σεπτεμβρίου. Έξι μέρες αργότερα βρέθηκε νεκρή η Πετίτο και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου. 

Γκάμπι Πετίτο: Θλίψη στην κηδεία της - Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της

Ο Λόντρι δεν είχε κατηγορηθεί για κάποιο έγκλημα σχετικά με το θάνατο της συντρόφου του αν και το FBI εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του επειδή χρησιμοποίησε τη χρεωστική της κάρτα μετά από το θάνατό της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top