Γκάμπι Πετίτο: Θλίψη στην κηδεία της - Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της

Νέα έρευνα του FBI στο σπίτι των γονιών του αγνοούμενου αρραβωνιαστικού της

Συγκίνηση στην κηδεία της Γκάμπι Πετίτο - Βίντεο AP 

Οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες ακόμη και εντελώς άγνωστοι συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο γραφείο τελετών για να αποτίσουν φόρο τιμής στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο. Η υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη.

Γκάμπι Πετίτο: Γιατί η δολοφονία της έχει τραβήξει εκατομμύρια βλέμματα

«Όλος ο πλανήτης γνωρίζει το όνομα αυτής της γυναίκας», είπε ο πατέρας της σε όσους παρευρέθηκαν στη συγκινητική δοξολογία που έγινε στη μνήμη της. Με δύναμη ψυχής στάθηκε μπροστά στο πλήθος και τις κάμερες και παρότρυνε τους πενθούντες να μην είναι λυπημένοι: «Δεν θέλω να στεναχωριέστε. Η Γκάμπι δεν έζησε έτσι».

Γκάμπι Πετίτο θάνατος

Γκάμπι Πετίτο

Πλήθος κόσμου άφησε ένα λουλούδι στη μνήμη της Γκάμπι Πετίτο - AP Images

Γκάμπι Πετίτο: Ο Λόντρι χρησιμοποίησε την πιστωτική της μετά την εξαφάνιση

Πριν από την κηδεία, ο Τζόζεφ Πετίτο ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του σε μια ανάρτηση στο Instagram, ζητώντας του να κάνει δωρεές στο μελλοντικό Ίδρυμα Gabby Petito αντί για λουλούδια. Το ίδρυμα στοχεύει να βοηθήσει οικονομικά και να καθοδηγήσει οικογένειες που τα παιδιά τους αγνοούνται.

Γκάμπι Πετίτο: Ψάχνουν τον σύντροφό της σε βάλτους - Αναζητούνται μάρτυρες

κηδεία Γκάμπι Πετίτο

Γκάμπι Πετίτο κηδεία ΗΠΑ

Γκάμπι Πετίτο: Νέα έρευνα του FBI στο σπίτι των γονιών του αγνοούμενου αρραβωνιαστικού της

Την ώρα που φίλου και συγγενείς έλεγαν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Γκάμπι, το FBI πραγματοποιούσε νέα έρευνα στο σπίτι των γονιών του αγνοούμενου αρραβωνιαστικού της Λόντρι Μπράιαν. 

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, δύο πράκτορες του FBI βρέθηκαν στο σπίτι των Λόντρι για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του γιου τους προκειμένου να προχωρήσουν σε τεστ DNΑ.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το FBI βρέθηκε στο σπίτι των Λόντρι καθώς το ίδιο είχε συμβεί στις αρχές του Σεπτεμβρίου όταν οι πράκτορες της υπηρεσίας ανέκριναν τους γονείς του 23χρονου συντρόφου της δολοφονημένης Γκάμπι Πετίτο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top