Γκάμπι Πετίτο: Ο αρραβωνιαστικός της κρύβεται στην αυλή των γονιών του;

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπράιαν Λόντρι

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (20/9)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο, που προσέλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Γκάμπι Πετίτο: Γιατί η δολοφονία της έχει τραβήξει εκατομμύρια βλέμματα

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του 23χρονου πρώην αρραβωνιαστικού της Μπράιαν Λόντρι, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν λίγες ώρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της Πετίτο από τους γονείς της.

Γκάμπι Πετίτο - αρραβωνιαστικός

Η Γκάμπι Πετίτο με τον αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει τον Λόντρι «πρόσωπο ενδιαφέροντος» στην υπόθεση αυτή. Αυτός δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 14 Σεπτεμβρίου που έφυγε από το σπίτι της οικογένειάς του στο Νορθ Πορτ, λέγοντας ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει μόνος του στην περιοχή του κοντινού Καταφυγίου Κάρλτον.

Γκάμπι Πετίτο: Ο Λόντρι χρησιμοποίησε την πιστωτική της μετά την εξαφάνιση

Ο Μπράιαν Λόντρι αναζητείται πλέον τόσο από το FBI όσο και από τον διάσημο «κυνηγό επικηρυγμένων» Ντουέιν Τσάπμαν, γνωστός και ως «Ντογκ». 

Γκάμπι Πετίτο: Μαρτυρίες ότι ο Λόντρι βρίσκεται στη Βόρεια Καρολίνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, τα ίχνη του 23χρονου  εντοπίστηκαν σε πάρκο της Φλόριντα και φέρεται να υπάρχουν μαρτυρίες ότι εθεάθη στη Βόρεια Καρολίνα.

Επίσης, οι Αρχές εντόπισαν φρέσκα ίχνη σε σημείο κατασκήνωσης στο Carlton Reserve στη Σαρασότα, ενώ την ίδια ώρα, πεζοπόρος στα Απαλάχια ανέφερε ότι ήταν 99,99% σίγουρος ότι είχε μιλήσει με τον Λόντρι.

Μπράιαν Λόντρι

Ο Μπράιαν Λόντρι αναζητείται από το FBI.

Γκάμπι Πετίτο: Ο Λόντρι κρύβεται στην αυλή των γονιών του;

Από την άλλοι, ορισμένοι χρήστες των social media έχουν αναπτύξει μια άλλη θεωρία σχετικά με το πού βρίσκεται ο 23χρονος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η New York Post, σε αναρτήσεις τους υποστηρίζουν ότι κρύβεται σε παρτέρι στην αυλή στο σπίτι των γονιών του, στη Φλόριντα και επισυνάπτουν μάλιστα βίντεο που δείχνουν ακριβώς το σημείο που πιστεύουν ότι κρύβεται.

Μάλιστα, μερίδα πολιτών καλούν τον διάσημο «κυνηγό επικηρυγμένων» Ντουέιν Τσάπμαν να ερευνήσει το σημείο. 

 

Γκάμπι Πετίτο: Το ιδανικό roadtrip που κατέληξε σε εφιάλτη

Η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, ξεκινώντας ένα ταξίδι με ένα φορτηγάκι, που επρόκειτο να διαρκέσει 4 μήνες και τους σταθμούς του οποίου μοιραζόταν συχνά το ζευγάρι με τους χρήστες του Instagram και του YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του road trip, με φόντο εντυπωσιακά τοπία σε εθνικά πάρκα της αμερικανικής Δύσης, διακρίνεται η ξανθιά κοπέλα με τα γαλάζια μάτια να διασχίζει έναν ποταμό σε κάποιο φαράγγι ή να κατεβαίνει από αμμόλοφους.

Γκάπι Πετίτο

Ωστόσο, μονάχα ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε στην οικία τους στη Φλόριντα την 1η Σεπτεμβρίου, ήτοι 10 ημέρες προτού η οικογένεια της Γκάμπριελ αναφέρει την εξαφάνισή της, σύμφωνα με την αστυνομία του Νορθ Πορτ, όπου το ζευγάρι διαμένει.

Τη νεαρή γυναίκα, η τελευταία επαφή της οποίας με την οικογένειά της ήταν στα τέλη Αυγούστου, την είχαν δει τελευταία φορά στο μεγαλοπρεπές εθνικό πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Ουαϊόμινγκ.

Γκάμπι Πετίτο εξαφάνιση

Ο Μπράιαν Λόντρι δεν «εκδήλωσε καμία βούληση να απαντήσει στις ερωτήσεις των ερευνητών» και δεν «παρείχε χρήσιμες πληροφορίες», σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε χθες ότι τον θεωρεί «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα», χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής, να τον κατονομάζει επισήμως ύποπτο.

Απόδειξη του ενδιαφέροντος στα ΜΜΕ που έχει προκαλέσει η υπόθεση, η αστυνομία του Νορθ Πορτ παραχώρησε συνεντεύξεις σε «όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και σε περίπου 60 μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες 48 ώρες».

Η αστυνομία του Μόαμπ, μιας μικρής πόλης στη Γιούτα, είχε επέμβει στις 12 Αυγούστου σε ένα περιστατικό που φαινόταν να πρόκειται για μια διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η νεαρή γυναίκα εμφανίζεται πολύ συγκινημένη σε ένα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα την οποία έφερε στη στολή του ένας αστυνομικός και το οποίο έδωσαν στη δημοσιότητα σήμερα οι δυνάμεις επιβολής του νόμου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top