Γκάμπι Πετίτο: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της

Παραμένει άφαντος ο σύντροφός της

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (20/9)

Ο στραγγαλισμός είναι η αιτία θανάτου της Γκάμπι Πετίτο, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, Δρ. Μπρεντ Μπλουμ. 

Όπως είπε ο ίδιος χθες στο CNNi ο δράστης της δολοφονίας στραγγάλισε την άτυχη κοπέλα, ωστόσο δεν κατονόμασε τον 23χρονο σύντροφό της, Μπράιαν Λόντρι, ως τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το φρικτό έγκλημα. 

 

 

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι ο χρόνος θανάτου της Πετίτο εκτιμάται περίπου τρεις έως τέσσερις εβδομάδες πριν βρεθεί το πτώμα της στις 19 Σεπτεμβρίου σε εθνικό δάσος στο Ουαϊόμινγκ, χρόνος που ταιριάζει με την τελευταία συνομιλία που είχε με την οικογένειά της. 

Πάντως σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ο ιατροδικαστής δεν επιβεβαίωσε αν χρησιμοποιήθηκε κάποια αντικείμενο για τον στραγγαλισμό της και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες της τοξικολογικής της έκθεσης.

Γκάμπι Πετίτο: Θλίψη στην κηδεία της - Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα της

Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επαφή με την οικογένεια της άτυχης κοπέλας για τη μεταφορά της σωρού της, η οποία βρίσκεται ακόμα σε νεκροτομείο του Ουαϊόμινγκ. 

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της νεκροψίας ήρθε περίπου ένα μήνα μετά την εξαφάνιση της 22χρονης Πετίτο κατά τη διάρκεια ενός οδικού ταξιδιού με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της, Μπράιαν Λόντρι.

 

 

Οι δυο τους ταξίδευαν όλο το καλοκαίρι στις δυτικές ΗΠΑ με ένα λευκό βανάκι και κατέγραφαν στο ταξίδι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Όμως ο Λόντρι επέστρεψε την 1η Σεπτεμβρίου χωρίς την Πετίτο, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά της. 

Γκάμπι Πετίτο: Ο Λόντρι χρησιμοποίησε την πιστωτική της μετά την εξαφάνιση

Στις 11 Σεπτεμβρίου οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της και στις 19 του ίδιου μήνα βρέθηκε η σορός της κοντά στο σημείο, όπου μάρτυρες είχαν δει το βαν τους, τρεις εβδομάδες νωρίτερα.  

Όπως αποκαλύφθηκε επίσης, το ζευγάρι είχε καυγαδίσει τον περασμένο Αύγουστο, όσο βρίσκονταν στην Γιούτα. 

Γκάμπι Πετίτο: Άφαντος ο σύντροφός της

Την ώρα μάλιστα που οι έρευνες βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη, ο σύντροφος της Πετίτο, ο οποίος θεωρούταν ύποπτος για τον θάνατό της εξαφανίστηκε και μέχρι τώρα παραμένει άφαντος. 

Γκάμπι Πετίτο: Τα περίεργα μηνύματα στη μητέρα της πριν την εξαφάνισή της

Ο νεαρός φέρεται να πήγε για πεζοπορία σε φυσικό καταφύγιο κοντά το σπίτι των γονιών του στο Βόρειο Πορτ της Φλόριντα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, τα ίχνη του 23χρονου  εντοπίστηκαν σε πάρκο της Φλόριντα και φέρεται να υπάρχουν μαρτυρίες ότι εθεάθη στη Βόρεια Καρολίνα.

 

 

Επίσης, οι Αρχές εντόπισαν φρέσκα ίχνη σε σημείο κατασκήνωσης στο Carlton Reserve στη Σαρασότα, ενώ την ίδια ώρα, πεζοπόρος στα Απαλάχια Όρη ανέφερε ότι ήταν 99,99% σίγουρος ότι είχε μιλήσει με τον Λόντρι.

Από την άλλη, ορισμένοι χρήστες των social media έχουν αναπτύξει μια άλλη θεωρία σχετικά με το πού βρίσκεται ο 23χρονος.

Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει με την περιγραφή της 22χρονης

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η New York Post, σε αναρτήσεις τους υποστηρίζουν ότι κρύβεται σε παρτέρι στην αυλή στο σπίτι των γονιών του, στη Φλόριντα και επισυνάπτουν μάλιστα βίντεο που δείχνουν ακριβώς το σημείο που πιστεύουν ότι κρύβεται.

Μερίδα πολιτών καλούν τον διάσημο «κυνηγό επικηρυγμένων», Ντουέιν Τσάπμαν να ερευνήσει το σημείο.

Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ: Άφαντος και ο αρραβωνιαστικός της

Ο Λόντρι δεν έχει κατηγορηθεί για τον θάνατο της Πετίτο, ωστόσο το FBI εξέδωσε ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης και τον κατηγορεί για δόλια χρήση της χρεωστικής της κάρτας μετά το θάνατό της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top