O Έλον Μασκ είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Εκτόπισε τον Τζεφ Μπέζος- Το επικό τρολάρισμα στο Twitter

Χώρισαν Έλον Μασκ και Grimes / Reuters

Ο Έλον Μασκ είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αφού ο προσωπικός του πλούτος αγγίζει τώρα τα 222 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. 

Το tweet του Έλον Μασκ στα αρχαία ελληνικά για τον... Κιμ Γιονγκ Ουν

Μετά από μια δευτερογενή πώληση μετοχών από επενδυτές την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία η Space X αποτιμήθηκε πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια, ο προσωπικός πλούτος του Έλον Μασκ εκτοξεύτηκε στα επιπλέον 10,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τίτλοι τέλους στη σχέση Έλον Μασκ και Grimes

Φυσικά, ο γνωστός επιχειρηματίας ήθελε η επιτυχία του να γίνει αισθητή, ενώ τρόλαρε και τον προκάτοχο του τίτλου, Τζεφ Μπέζος. 

Οι δορυφόροι του Έλον Μάσκ έγιναν ορατοί σε όλοι την Ελλάδα

Ο Έλον Μασκ απάντησε σε ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Amazon στο twitter, η οποία έγραφε: «Να ακούτε και να είστε ανοιχτοί, αλλά μην αφήνετε κανέναν να σας πει ποιος είστε. Αυτή ήταν μία από τις πολλές ιστορίες που μας έλεγαν για τους τρόπους με τους οποίους επρόκειτο να αποτύχουμε. Σήμερα, η Amazon είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον κόσμο και έχει φέρει επανάσταση σε δύο εντελώς διαφορετικούς κλάδους».

Η απάντηση του ιδιοκτήτη της Tesla ήταν αποστομωτική αν και δεν χρησιμοποίησε λέξεις: Έβαλε απλά το emoji του αργυρού μεταλλίου, υπονοώντας ότι ο Τζεφ Μπέζος βρίσκεται στη δεύτερη θέση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top