Μ. Βρετανία: Κατά του εμβολιασμού υγιών παιδιών 12 - 15 ετών

Η σύσταση των συμβούλων εμβολιασμών

Κατά του εμβολιασμού υγιών παιδιών 12 - 15 ετών η σύσταση των συμβούλων εμβολιασμών στη Μεγάλη Βρετανία. Τι λένε οι ειδικοί - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

«Φρένο» στον καθολικό εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 12-15 ετών βάζουν οι σύμβουλοι εμβολιασμών της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς όπως ανακοίνωσαν δεν τον συνιστούν.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι προτιμούν να ακολουθήσουν μια επιφυλακτική προσέγγιση, ώστε να εκτιμήσουν τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις σπάνιων περιστατικών μυοκαρδίτιδας.

Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις εμφάνισης φλεγμονών της καρδιάς, γνωστές ως μυοκαρδίτιδα, σε νέους ανθρώπους μετά τον εμβολιασμό τους με το εμβόλιο της Pfizer, αν και οι περιπτώσεις αυτές είναι συνήθως ήπιας μορφής.

εμβολιασμός παιδιών

Κατά του εμβολιασμού υγιών παιδιών 12-15 ετών η σύσταση των συμβούλων εμβολιασμών - Ap image

Η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης της Μεγάλης Βρετανίας ανέφερε την Παρασκευή ότι επεκτείνει την επιλεξιμότητα για εμβολιασμούς κατά της Covid-19 σε περισσότερα παιδιά 12 έως 15 ετών με υποκείμενα προβλήματα υγείας από ό,τι στο παρελθόν, αλλά είπε ότι τα οφέλη του εμβολιασμού για υγιή παιδιά είναι πιθανώς μικρά.

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, στη χώρα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο 42.076 νέα κρούσματα κορωνοϊού, μια αύξηση από τα 38.154 που καταγράφηκαν χθες, καθώς και 121 θάνατοι εξαιτίας της νόσου τις τελευταίες 24 ώρες, από 178 την προηγούμενη ημέρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top