Ρεπόρτερ πιάστηκε στα πράσα να πασαλείφεται με λάσπη πριν βγει στον «αέρα»

Απολύθηκε από το RTL μετά το ρεπορτάζ για τις πλημμύρες στη Γερμανία

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Στα πράσα πιάστηκε Γερμανίδα ρεπόρτερ, η οποία, θέλοντας να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές και να δείξει πως ως δημοσιογράφος συνδράμει τους πλημμυροπαθείς της Γερμανίας, πασαλείφθηκε με λάσπες λίγο πριν μεταδώσει το ρεπορτάζ της. 

Η Γερμανίδα ρεπόρτερ Σουζάνα Όλεν βρέθηκε στις περιοχές που επλήγησαν από τις σφοδρές πλημμύρες των τελευταίων ημερών και θέλησε να δείξει πως βοηθά τους πληγέντες. 

 

 

Ωστόσο ένας πολίτης έπιασε στα πράσα τη ρεπόρτερ και την κατέγραψε να λερώνει τα ρούχα της με λάσπη για να κάνει πιο εντυπωσιακή τη μετάδοσή της από την πόλη Bad Munstereifel. 

Το γερμανικό δίκτυο RTL απέλυσε τη δημοσιογράφο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει άρθρο που έδειχνε την Όλεν να βοηθά τους κατοίκους στις εργασίες αποκατάστασης. 

Στο βίντεο αυτό κρατάει ένα φτυάρι, φοράει γαλότσες, γάντια και καπέλο και φαίνεται να συμμετέχει στις προσπάθειες αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές. Όμως το ψέμα της αποκαλύφθηκε και η ίδια εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. 

 

 

Η Σουζάνα εργαζόταν από το 2008 στο γερμανικό δίκτυο RTL. Ήταν κεντρική παρουσιάστρια των ειδησεογραφικών μαγκαζίνο «Good Good Evening RTL», «Good Morning Germany» και «Point 12».

«Τη Δευτέρα ήμουν σε περιοχή που είχε πλημμυρίσει για λογαριασμό της εκπομπής "Guten Morgen, Deutschland". Έκανα ένα σοβαρό λάθος... Αφού είχα ήδη βοηθήσει μόνη μου τους πλημμυροπαθείς, ντρεπόμουν μπροστά στους άλλους εκείνο το πρωί να στέκομαι μπροστά στην κάμερα και να είμαι καθαρή από πάνω μέχρι κάτω. Στη συνέχεια, χωρίς να σκεφτώ δύο φορές, λέρωσα με λάσπη τα ρούχα μου. Ως δημοσιογράφος, αυτό δε θα έπρεπε να μου είχε συμβεί ποτέ. Ως άτομο που νοιάζεται για τα δεινά όλων εκείνων που πλήττονται, μου συνέβη. Συγγνώμη», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η δημοσιογράφος, αφού έγινε ρεζίλι σε όλη τη Γερμανία. 

 

 

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις και οι έντονες πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν προκαλέσει μέχρι στιγμής το θάνατο τουλάχιστον 175 ανθρώπων ενώ εκατοντάδες αγνοούνται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top