Λονδίνο: Ομολόγησε την απαγωγή και τον βιασμό της Σάρα ο αστυνομικός

Η υπόθεση της Έβεραρντ προκάλεσε την οργή των γυναικών στη Μεγάλη Βρετανία

Μεγάλες διαδηλώσεις διαματυρίας για την απαγωγή και δολοφονία της Σάρα Έβεραρντ στο Λονδίνο. Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star στις 14/3.

Την απαγωγή και τον βιασμό της 33χρονης Σάρα Έβεραρντ ομολόγησε ο εν ενεργεία Βρετανός αστυνομικός που είχε συλληφθεί ως ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

Λονδίνο: Συγκλονίζει η υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας της 33χρονης Σάρα

Σάρα Έβεραρντ

Η Σάρα Έβεραρντ εξαφανίστηκε ενώ επέστρεφε στο σπίτι της. Τελικά βρέθηκε νεκρή λίγες ημέρες μετά. ap 

Ο 48χρονος Γουέιν Κάζινς, αστυνομικός στο Λονδίνο που είναι μέλος της μονάδας προστασίας των διπλωματικών αποστολών, παραδέχθηκε την ευθύνη για τη δολοφονία της Έβεραρντ, ωστόσο δεν έχει δηλώσει αθώος ή ένοχος. Την ίδια ώρα ετοιμάζονται ιατρικές γνωματεύσεις, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC, επικαλούμενος τους δικηγόρους του.

Λονδίνο: Οργή για τη δολοφονία της Σάρα- Η αστυνομία διέλυσε συγκέντρωση

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη Έβεραρντ απήχθη ενώ επέστρεφε με τα πόδια στην κατοικία της από ένα φιλικό σπίτι στο νότιο Λονδίνο στις 3 Μαρτίου. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα σε δάσος λίγο έξω από το Λονδίνο.

Η δολοφονία της προκάλεσε ξέσπασμα οργής από γυναίκες που μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες και τον φόβο τους να περπατούν μόνες τους στον δρόμο το βράδυ, ενώ έφερε ξανά στην επιφάνεια τη συζήτηση για το τι μπορούν να κάνουν η αστυνομία, η κυβέρνηση και η κοινωνία για να σταματήσει η βία ανδρών σε βάρος γυναικών.

δολοφονία Έβεραρντ

Η υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας της Σάρα Έβεραρντ προκάλεσε οργ στη Μεγάλη Βρετανία/ ap images
Σάρα Έβεραρντ διαδηλώσεις
Λουλούδια στο σημείο που βρέθηκε νεκρή  η Σούζαν Έβεραρντ στο Λονδίνο/ ap images 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top