Λονδίνο: Συγκλονίζει η υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας της 33χρονης Σάρα

Συνελήφθη ένας αστυνομικός - «Τσουνάμι» καταγγελιών από γυναίκες

Νεκρη εντοπίστηκε η Σάρα Έβεραρντ που είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου 10 ημέρες στο Λονδίνο. AP Hub Video

Μοιραία κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 33χρονης Σάρα Έβεραρντ στο Λονδίνο, καθώς η αστυνομία εντόπισε τη σορός σε ένα δάσος έξω από τη βρετανική πρωτεύτουσα.

δολοφονία Σάρα

Η Σάρα Έβεραρντ

Η Σάρα είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τετάρτη ενώ επέστρεφε στο σπίτι της πεζή, έπειτα από επίσκεψη σε έναν φίλο της, στο νότιο Λονδίνο. Οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 48χρονο εν ενεργεία Βρετανό αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος θεωρείται ως ο βασικό ύποπτος για την εξαφάνιση και τη δολοφονία της.

Σάρα Έβεραρντ

Η Σάρα ήταν αγνοούμενη από την περασμένη Τετάρτη. AP Images

Το στοιχείο που οδήγησε στη σύλληψή του φέρεται να είναι ένα στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας ενός λεωφορείου που έκανε τη διαδρομή που εξαφανίστηκε η Σάρα Έβεραρντ. Στο επίμαχο στιγμιότυπο φαίνεται το αυτοκίνητο του υπόπτου, κοντά στο σημείο του εγκλήματος.

Επίσης, μια 30χρονη γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της παροχής βοήθειας σε εγκληματία. 

Κίνημα γυναικείας διαμαρτυρίας εγκαινιάζει ο θάνατος της Σάρα

Η εξαφάνιση της Έβεραρντ προκάλεσε οργή και φόβο στις γυναίκες σε σχέση με την ασφάλειά τους. Το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες έχει κατακλυστεί από μαρτυρίες γυναικών σχετικά με εμπειρίες που βίωσαν προσωπικά και φόβους να περπατούν μονάχες τους τη νύχτα στους δρόμους. 

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Πρίτι Πατέλ διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τις γυναίκες και τα κορίτσια μετά την κατακραυγή που ακολούθησε η εξαφάνιση της 33χρονης.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top