Ομπάμα: «Υπάρχουν θεάσεις UFO που η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξηγήσει»

Η απάντησή του για τον «απόρρητο χώρο όπου φυλάσσονται εξωγήινοι»

Μπαράκ Ομπάμα

Αναστάτωση και προβληματισμό προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για την ύπαρξη εξωγήινων, αφού παραδέχθηκε ότι υπάρχουν θεάσεις ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας που η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξηγήσει τι είναι.

Μπ. Ομπάμα: Επιβεβαίωσε ότι ξέρει όλη την αλήθεια γύρω από τα UFO

Μιλώντας την Τρίτη στο «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν, ο Ομπάμα ανέφερε ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορεί να πει στον «αέρα», προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για το αν μιλάει σοβαρά ή όχι. Δίεψευσε, ωστόσο, ότι υπάρχει απόρρητος χώρος όπου φυλάσσονται εξωγήινοι και διαστημικά σκάφη, διηγούμενος μια προσωπική του εμπειρία από τις πρώτες ημέρες της προεδρίας του:

Ήμουν στο στυλ αν υπάρχει κάποιο εργαστήριο κάπου όπου διατηρούμε τα εξωγήινα δείγματα και διαστημόπλοια; Έκαναν λίγη έρευνα και η απάντηση ήταν «Όχι»

Όσα είπε ο Μπαράκ Ομπάμα για την ύπαρξη εξωγήινων και ΑΤΙΑ

Ο πρώην Αμερικανό πρόεδρος δεν μπόρεσε, όμως, να διαψεύσει τις θεάσεις ιπτάμενων αντικειμένων που έχυον καταγραφεί από το Πεντάγωνο: «Αυτό που είναι αλήθεια, κι εδώ μιλάω σοβαρά, είναι ότι υπάρχουν καταγραφές αντικειμένων στους αιθέρες μας, για τα οποία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνται, την τροχιά τους… δεν είχαν μοτίβα που εξηγούνται εύκολα», πρόσθεσε.

εξωγήινοι

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. κυκλοφόρησε τρία επίσημα βίντεο «μη αναγνωρισμένων εναέριων αντικειμένων». 

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα ο στρατός των ΗΠΑ και το Πεντάγωνο έχουν δώσει στη δημοσιότητα βίντεο που έχουν καταγράψει, στα οποία απεικονίζονται ATIA να πετούν πάνω από περιοχές του πλανήτη. Το Πεντάγωνο, έχει προαναγγείλει, μάλιστα, τη δημοσιοποίηση έκθεσης για αυτές τις θεάσεις ΑΤΙΑ που αναμένεται να ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε από το Πεντάγωνο με «μη αναγνωρισμένα εναέρια αντικείμενα»:

 


 

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top