Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε τα UFO - Βίντεο που διέρρευσε είναι αληθινό

Τραβήχτηκε το 2019 από το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό

UFO - Πεντάγωνο
Η κυβέρνηση των Η.Π.Α. κυκλοφόρησε τρία επίσημα βίντεο «μη αναγνωρισμένων εναέριων αντικειμένων». 

Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο «μη αναγνωρισμένων εναέριων φαινομένων» που τραβήχτηκαν το 2019 από το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό είναι πράγματι αληθινές εικόνες ανεξήγητων αντικειμένων. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται αντικείμενα τριγωνικού σχήματος που αναβοσβήνουν και πετάνε στον ουρανό.

Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα απόρρητα βίντεο με UFO

Η εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου, Σου Γκοφ μιλώντας στο CNN τόνισε: «Όπως έχουμε προαναφέρει, προκειμένου να προστατευτεί η ασφάλεια των επιχειρήσεών μας και να αποφευχθεί η αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες για τους αντιπάλους μας, το Υπουργείο Άμυνας δεν θα συζητήσει δημόσια τις λεπτομέρειες που αφορούν τα όσα καταγράψαμε ή τις καταγεγραμμένες εισβολές στον εναέριο χώρο μας- συμπεριλαμβανομένων των εισβολών που αφορούν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα».

Μπ. Ομπάμα: Επιβεβαίωσε ότι ξέρει όλη την αλήθεια γύρω από τα UFO

Η Γκοφ τόνισε επίσης ότι η Ειδική Ομάδα για τα Αγνώστου Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα που συστάθηκε τον περασμένο Αύγουστο για την διερεύνηση τέτοιων αντικειμένων από τον στρατό, έχει «συμπεριλάβει τα ευρήματα αυτά στις τρέχουσες έρευνές της». 

Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν κληθεί να δώσουν μη ταξινομημένες αναφορές για τα UAP στο Κογκρέσο τον Ιούνιο.

Βίντεο που έδωσε το Πεντάγωνο στη δημοσιότητα για τα UFO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top