Τουρκία: Έριξε την έγκυο σύζυγό του στον γκρεμό για ασφάλεια 46.000 ευρώ

Το έγκλημα έγινε πριν από δύο χρόνια

Σύζυγος- τέρας στην Τουρκία έριξε σε γκρεμό την έγκυο γυναίκα του, για να πάρει από την ασφάλεια ποσό ύψους 46.000 ευρώ. Το έγκλημα έγινε πριν δύο χρόνια αλλά τώρα κυκλοφόρησε βίντεο που τους δείχνει να κατεβαίνουν χέρι-χέρι στα βράχια λίγο πριν τον φόνο.

Ιταλία: 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Στο βίντεο φαίνεται η νέα γυναίκα να είναι πιασμένη χέρι χέρι με τον σύζυγό της και να κατεβαίνει για πολλά μέτρα προς τα κάτω. Το ζεύγος έκανε διακοπές στο Φετχιγέ και είχε πάει στη φημισμένη κοιλάδα των πεταλούδων.  Τουρίστας καταγράφει -χωρίς να το ξέρει- τις τελευταίες στιγμές της Σεμρά. Θυμήθηκε αργότερα ότι είχε τραβήξει το βίντεο, γιατί τότε του φάνηκε πως ο σύζυγος φερόταν περίεργα. 

Η Σεμρά ήταν επτά μηνών έγκυος. Λίγο μετά τις χαρούμενες selfies, ο σύζυγός της την πέταξε στον γκρεμό, από 300 μέτρα ύψος. Η 32χρονη γυναίκα και το αγέννητο μωρό της πέθαναν ακαριαία. 

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος, Αϊσάλ, προφυλακίστηκε για φόνο εκ προμελέτης. Είχε κάνει την ασφάλεια λίγους μήνες πριν τις μοιραίες διακοπές στη Μούγλα, το 2018. Ο Αϊσάλ χρωστούσε. Είχε πάρει τρία δάνεια στο όνομα της άτυχης Σεμρά. Υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν την έσπρωξε, αλλά γλίστρησε. Όταν τον ρώτησαν γιατί έβαλε τον εαυτό του δικαιούχο της ασφάλειας σε περίπτωση θανάτου της συζύγου του, απάντησε: « Δεν είχα δώσει σημασία στις λεπτομέρειες. Δε γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιος όρος». Η ασφαλιστική δεν του κατέβαλε το ποσό, λόγω της έρευνας για το έγκλημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top