Ιταλία: 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Στην εντατική με αλλεπάλληλες μαχαιριές σε λαιμό, κοιλιά και θώρακα

Κοντά στον θάνατο έφτασε 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια στο Τορίνο της Ιταλίας, μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της, στη μέση του δρόμου, το βράδυ της Κυριακής.

Αγρίνιο: Άντρας μαχαίρωσε δύο γυναίκες στο κέντρο της πόλης

Η φοιτήτρια Γ.Κ τραυματίστηκε σοβαρά από αλλεπάλληλες μαχαιριές στον λαιμό, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα. Μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Mauriziano στο Τορίνο, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και βρίσκεται σε μονάδα εντατική θεραπείας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η μετεγχειρητική της πορεία κρίνεται αρκετά ικανοποιητική από τους γιατρούς.

Η 20χρονη δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον πρώην σύντροφό της, έναν 27χρονο, αλβανικής καταγωγής, όταν περίμενε κοντά σε στάση του μετρό, πλησίον της οικίας της στην περιοχή Largo Marconi. Στο Τορίνο σπουδάζει μαζί με την αδελφή της. 

Καμίνια: «Η 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της ενώ υπνοβατούσε»

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο δράστης ταυτοποιήθηκε άμεσα από τους πολίτες, οι αστυνομικοί έσπευσαν και τον συνέλαβαν, ενώ έχει εντοπιστεί και το μαχαίρι, με τα οποία προκάλεσε τα σοβαρά τραύματα στην κοπέλα. Ο 27χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τα ιταλικά μέσα γράφουν ότι πριν απο μερικές μέρες εκείνος προσπάθησε να την ακινητοποιήσει κρατώντας μια σύριγγα με δηλητηριώδη ουσία. Ήταν θυμωμένος από τον χωρισμό τους και ο 27χρονος την απειλούσε. «Θα σε σκοτώσω», της έγραφε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top