Σεισμός - Τουρκία: Μήνυμα μέσω Twitter έστειλε ο Ερντογάν

«Το κράτος θα σταθεί δίπλα στους πολίτες της Σμύρνης»

Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν

Στους πολίτες της χώρας του που επλήγησαν από τον σεισμό απευθύνθηκε πριν από λίγη ώρα με ανάρτησή του στο Twitter, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος έγραψε στο Twitter : «Μήνυμα σε όλους τους πολίτες μας που επλήγησαν από τον σεισμό στη Σμύρνη. Το κράτος μας με όλα τα μέσα θα σταθεί πλάι στους πολίτες που επλήγησαν από τον σεισμό. Αναλάβαμε πρωτοβουλία προκειμένου να ξεκινήσουν εργασίες στην περιοχή με όλες τους αρμόδιους φορείς και υπουργεία».

Επιπλέον πρόσθεσε, «Ενώ ερχόμουν εδώ ο αριθμός των νεκρών ήταν 12 και ο αριθμός των τραυματιών 438. Πέντε πολίτες μας στο χειρουργείο, οκτώ στην εντατική. Έρευνες συνεχίζονται σε 17 κτίρια. Οι υπουργοί μας έφτασαν γρήγορα στο σημείο του σεισμού.

Σεισμός Σάμος– Σμύρνη: Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη και το ευχαριστώ Ερντογάν

Μας κάλεσε ο Πρόεδρος του Κατάρ, ρώτησε αν έχουμε αίτημα για βοήθεια. Μας κάλεσε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή έζησαν κι εκείνοι το ίδιο. Την ώρα που μιλούσαμε εκείνοι δεν είχαν νεκρούς. Αλλά είπαν ότι κι εκείνοι επηρεάστηκαν. Είπαν αν χρειάζεται βοήθεια είμαστε έτοιμοι
Τους είπαμε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα και τους είπαμε αν είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είμαστε δίπλα στην Ελλάδα».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top