Γερμανός γυμνιστής πήρε στο κυνήγι αγριογούρουνο – Του έκλεψε το laptop

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν γίνει viral

Αγριογουρουνο

Τι μπορεί να σου συμβεί ενώ κάνεις γυμνισμό; Nα εμφανιστεί ένα αγριογούρουνο και να σου κλέψει το laptop!

Aυτό ακριβώς συνέβη σε έναν Γερμανό γυμνιστή ο οποίος απολάμβανε αμέριμνος την ηλιοθεραπεία του το Teufelssee του δυτικού Βερολίνου, όταν εμφανίστηκε το θηλυκό αγριογούρουνο και άρπαξε μία κίτρινα σακούλα που περιείχε τον υπολογιστή του, νομίζοντας προφανώς πως επρόκειτο για τροφή.

Δίχως να χάσει χρόνο ο Γερμανός γυμνιστής πήρε στο κυνήγι το… άτακτο ζώο και τα δύο μικρά του, δίνοντάς τα όλα, παρά το γεγονός ότι ήταν ολόγυμνος.

Την πορεία του αγριογούρουνου ανέκοψε ένα χαρτόκουτο που βρέθηκε στο δρόμο του. Ο άντρας χτύπησε παλαμάκια με τα χέρια του και το έδαφος με ένα ξύλο, αναγκάζοντας τελικά το αγριογούρουνο να αφήσει το λάπτοπ. 

Αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού ήταν δεκάδες επισκέπτες της περιοχής, όπου ο γυμνισμός αποτελεί μια δημοφιλή και απολύτως νόμιμη πρακτική.

Μία γυναίκα, η Adele Landauer που ήταν επίσης παρούσα, σήκωσε το κινητό και απαθανάτισε το επικό κυνήγι του γυμνιστή με το αγριογούρουνο. «Η φύση αντεπιτίθεται», έγραψε χαριτολογώντας στον προσωπικό της λογαριασμό. «Του έδειξα τις φωτογραφίες, γέλασε με την καρδιά του και μου έδωσε την άδεια να τις δημοσιοποιήσω».  

«Όταν επέστρεψε από το δάσος, όλοι τον χειροκροτούσαν», σχολίασε ένας άλλος μάρτυρας. 

Ο Ντερκ Έλερτ του Τμήμα Περιβάλλοντος της Γερουσίας του Βερολίνου έκανε λόγο  την Παρασκευή για μια ενδιαφέρουσα συνάντηση που δεν είναι τόσο πρωτόγνωρη για τη γερμανική πρωτεύουσα. Δεδομένου ότι η δημοφιλής λίμνη Τόιφελζέε του Βερολίνου βρίσκεται στη μέση του δάσους, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι άνθρωποι και ζώα συναντώνται εκεί. «Όταν οι άνθρωποι φέρνουν φαγητό μαζί τους στη λίμνη, τα ζώα μπορούν να το μυρίσουν από 1000 μέτρα μακριά», είπε.

«Το αγριογούρουνο πιθανότατα είναι συνηθισμένο να βρίσκει τροφή σε πλαστικές σακούλες. Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι αφήνουν υπολείμματα τροφής το βράδυ, οι αλεπούδες, τα ρακούν, τα κουνάβια και οι ασβοί έρχονται στην ακτή της λίμνη προς αναζήτησιν τροφής στο σκοτάδι. Το δε καλοκαίρι μια τέτοια συνάντηση δεν είναι απίθανη ακόμη και πριν πέσει το σκοτάδι: τα ζώα γνωρίζουν ότι υπάρχει περισσότερη τροφή τις πρώτες βραδινές ώρες. Τα νεαρά ζώα ήταν πιθανότατα και εκείνα εκεί για να μάθουν να αναζητούν φαγητό. Η συνάντηση δεν ήταν απολύτως ασφαλής για τον γυμνό άνδρα, διότι ένας απειλούμενος αγριόχοιρος ξέρει πώς να αμυνθεί. Ειδικά όταν πιστεύει ότι θα του πάρουν το φαγητό του», πρόσθεσε ο Έλερτ.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Γερουσίας έκανε λοιπόν έκκληση στους Βερολινέζους: «Μην αφήνετε τα σκουπίδια και τα τρόφιμα σας κοντά στο νερό ή στο δάσος».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top