Νέα Υόρκη: Αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 33χρονο εκατομμυριούχο

Η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για επαγγελματία εκτελεστή

Φαχιμ Σαλέ/ facebook

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία του 33χρονου εκατομμυριούχου Fahim Saleh στη Νέα Υόρκη. Ο Πρόεδρος γνωστής τεχνολογικής εταιρείας, βρέθηκε αποκεφαλισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο νοτιοανατολική πλευρά της πόλης.

Οι δολοφόνοι του όχι μόνο τον είχαν αποκεφαλίσει, αλλά τον είχαν επίσης τεμαχίσει, βάζοντας τα μέλη του σώματός του μέσα σε πλαστικές σακούλες, δίπλα στις οποίες βρέθηκε και ένα αλυσοπρίονο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι σχεδόν σίγουρο πως το έγκλημα για τη δολοφονία του νεαρού εκατομμυριούχου ήταν πολύ καλά μελετημένο.

Οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν τη Δευτέρα το θύμα να ανεβαίνει με το ασανσέρ στον 7ο όροφο, όπου βρισκόταν το σπίτι του. Μέσα στον ανελκυστήρα βρισκόταν και ο δολοφόνος του. Το υλικό δείχνει τους δύο άνδρες να συνομιλούν και το θύμα να βγαίνει από το ασανσέρ, ενώ ο δράστης του επιτίθεται.

Η Αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για επαγγελματία εκτελεστή που φρόντισε καλά να μην αφήσει κανένα ίχνος αίματος. Ακόμα και το διαμέρισμα ήταν τόσο τακτοποιημένο που δεν μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι εκεί μέσα είχε διαπραχθεί ένα τόσο αποτροπιαίο έγκλημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top