Αλβανία: Μάνα και κόρη μάρτυρες του Ιεχωβά «θυσιάστηκαν» για να αναστηθούν

Η σορός της μιας συντηρούνταν στο κρεβάτι με ειδικές αλοιφές

αστυνομία Αλβανία

Τρεις γυναίκες στην Αλβανία, μία μητέρα και δύο κόρες της πιστές στο θρήσκευμα των μαρτύρων του Ιεχωβά, αποφάσισαν να θυσιαστούν για την «ανάσταση», για την αιώνια ζωή, που κηρύσσει η θρησκευτική αυτή αίρεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠ, η 56χρονη Ζανέτα και η 30χρονη κόρη της Ανίσα βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους στα Τίρανα. Η μικρότερη κόρη, η Μπλέρτα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω ασιτίας. Μάλιστα φαίνεται να είπε αμετανόητη στους αστυνομικούς: «εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή».

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά στοιχεία, η 30χρονη πρέπει να είχε πεθάνει καιρό πριν και διατηρούνταν στο κρεβάτι της από τη μάνα και την αδερφή σε αναμονή της «ανάστασης», χρησιμοποιώντας διάφορες αλοιφές που δεν επέτρεπαν τη σήψη του σώματος και τη δυσοσμία.

Μάλιστα, μετά τον θάνατο του συζύγου της 56χρονης και πατέρα των δυο κοριτσιών τον περασμένο Ιανουάριο, οι τρεις γυναίκες είχαν κόψει κάθε επικοινωνία με τους γείτονες, όπως και την έξοδό τους από το σπίτι.

Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top