Σάλος στο διαδίκτυο με την εικόνα του Τραμπ μετά την ομιλία του

«Θυμίζει οπαδό που γυρίζει σπίτι μετά από ήττα της ομάδας του»

Σε μισοάδεια αρένα έγινε η πρώτη ομιλία του Τραμπ μετά από μήνες / Reuters

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, μετά από την ομιλία του στην Τούλσα της Οκλαχόμα. 

Η εικόνα τραβήχτηκε το Σάββατο κατά την επιστροφή του Τραμπ στον Λευκό Οίκο μετά την ομιλία του σε μισοάδεια αρένα της Οκλαχόμα. Ο Αμερικανός πρόεδρος κατέβηκε από το προεδρικό ελικόπτερο «Marine One» με τη γραβάτα λυμένη και το καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» στο χέρι.

Τραμπ: Πώς οι έφηβοι χρήστες του TikTok του «χάλασαν» τη συγκέντρωση

Οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν με την έκφραση απογοήτευσης του Τραμπ, παρομοιάζοντάς τον με ηττημένο οπαδό που επιστρέφει σπίτι. «Θυμίζει οπαδό που γυρίζει σπίτι μετά από ήττα της ομάδας του» έγραψαν.

Άλλοι τον συνέκριναν με ηγέτες που βρέθηκαν σε ανάλογη θέση μετά από μια αιφνίδια ανατροπή της τύχης στη διάρκεια της Ιστορίας, όπως ο Μέγας Ναπολέων.

Η απογοητευμένη έκφραση του Τραμπ που κάνει τον γύρο του Internet / AP Images

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κέιλι Μακένανι, μιλώντας στο Fox News τόνισε ότι ο Τραμπ ήταν στην πραγματικότητα ευχαριστημένος με το πλήθος των οπαδών του στην αρένα, μολονότι τους έλειπε η συνήθης «ζωντάνια».

Τραμπ: Ετοιμάζει προεκλογική συγκέντρωση 20.000 ατόμων σε κλειστό χώρο

«Ο πρόεδρος κάθε άλλο παρά εκνευρίστηκε», είπε. «Ο πρόεδρος ένιωσε να αντλεί ενέργεια. Ήμουν μαζί του μετά τη συγκέντρωση. Ήταν τεράστια επιτυχία. Είχε κέφια στο προεδρικό ελικόπτερο».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top