Υπόθεση Μαντλίν: Και ηλικιωμένες γυναίκες στο στόχαστρο του Γερμανού

Τι αποκάλυψε μάρτυρας για τον 43χρονο παιδόφιλο

Δείτε το ρεπορτάζ απο το δελτίο ειδήσεων του Star για τον 43χρονο Γερμανό

Δε σταματούν οι αποκαλύψεις για τον Γερμανό Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος κατηγορείται για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν στην Πορτογαλία.

Όπως αποκάλυψε μάρτυρας στην εφημερίδα «Sun», ο 43χρονος κατά την παραμονή του στην Πορτογαλία, προσπαθούσε να προσελκύσει ηλικιωμένες γυναίκες, με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα. Ως αντάλλαγμα, μάλιστα, τους έταζε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

Υπόθεση Μαντλίν: «Ο παιδόφιλος τη σκότωσε λίγο μετά την απαγωγή της»

Σύμφωνα με έναν γνωστό του Γερμανού, ο ίδιος «είχε ένα θέμα με τις ηλικιωμένες. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που δεν πίστευαν πως σχετίζεται με την υπόθεση της ΜακΚαν. Είχε σχέση για τρία χρόνια με μία γυναίκα που είναι τώρα 60 ετών. Τώρα που έμαθε τι άνθρωπος ήταν, έχει πάθει νευρικό κλονισμό. Την χτυπούσε και φαίνεται πως έκανε το ίδιο και σε άλλη γυναίκα από την Βρετανία».

Πρόκειται για μια γυναίκα 45 ετών από το Μπέρκσαϊρ, η οποία φέρεται να είχε ξυλοκοπηθεί από τον Μπρίκνερ σε ένα μπαρ, όπου και την παράτησε αφού της χτύπησε το κεφάλι στη λεκάνη της τουαλέτας, με αφορμή ότι αυτή αγκάλιασε κάποιον άλλο στην διάρκεια των διακοπών τους στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το 2005.

Υπόθεση Μαντλίν: Εξετάζεται η σύνδεση του παιδόφιλου με εξαφάνιση 16χρονης

Παρόλο που η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό δύο φορές στην πορτογαλική αστυνομία, κανείς δεν ασχολήθηκε με την υπόθεση. «Αρνιόμουν ως τώρα να πιστέψω πως κάποιος με τον οποίο συναναστρεφόμουν μπορεί να έχει κάνει κάτι τόσο τρομερό και αηδιαστικό σε ένα παιδί. Αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρη για τίποτα. Αναρωτιέμαι αν όντως το έκανε. Και αν το έκανε, πρέπει να τιμωρηθεί. Είναι ανατριχιαστικό να ξέρεις ότι ο πρώην σου είναι ύποπτος για την υπόθεση της Μάντλιν ΜακΚαν. Δεν μπορώ να το χωνέψω», είπε η γυναίκα στη «Sun».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top