Υπόθεση Μαντλίν: Εξετάζεται η σύνδεση του παιδόφιλου με εξαφάνιση 16χρονης

Η Καρόλα βρέθηκε πετσοκομμένη σε αμμόλοφους

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Ενα 16χρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε στο Βέλγιο το 1996, προστέθηκε στη λίστα των πιθανών θυμάτων του κύριου υπόπτου για την απαγωγή της μικρούλας Μαντλίν Μακάν. Την ίδια ώρα εκατοντάδες μαρτυρίες καταφθάνουν στην αστυνομία, αφότου αποκαλύφθηκε η ταυτότητά του.

Daily Mail: Αυτός είναι ο δολοφόνος της μικρής Μαντλίν

Μητέρα Γερμανού παιδεραστή: «Δε θέλω να τον ξέρω»

Φυλακισμένος για βιασμό στη Γερμανία, ο Κριστιάν Μπρούκνερ αφήνει να μιλάνε άλλοι γι'αυτόν. Οι θετοί γονείς του, τον έστειλαν στα 15 του σε αναμορφωτήριο. Όταν ο πατέρας του έμεινε ανάπηρος μετά από τροχαίο, η μητέρα δεν μπορούσε να φέρει βόλτα τον έφηβο με την αχαλίνωτα παραβατική συμπεριφορά. Ένα χρόνο μετά, επιτέθηκε σεξουαλικά σε κοριτσάκι. Ήταν η αρχή.

«Δεν ξέρω τίποτα για αυτά. Δε θέλω να ξέρω τίποτα» δήλωσε η θετή μητέρα του υπόπτου, Μπριγκίτε Μπρούκνερ.

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Ταυτοποιήθηκε νέος ύποπτος 13 χρόνια μετά

Βέλγιο: Εξετάζεται η σύνδεσή του με την εξαφάνιση της 16χρονης Καρόλα Τίτζε

Άνω-κάτω είναι οι αστυνομικές αρχές σε 4 χώρες. Μετά την 3χρονη Μαντλίν, την 5χρονη Ινγκα και τον 6χρονο Ρενέ, ερευνούν σύνδεσή του με την εξαφάνιση της 16χρονης Καρόλα Τίτζε, το 1996. Έκανε διακοπές με τους γονείς της σε φλαμανδικό θέρετρο. Βρέθηκε πετσοκομμένη στους αμμόλοφους. Πριν, την είχαν δει με κάποιον Γερμανό σε ντισκοτέκ.

Σύμφωνα με το BBC o Κρίστιαν πηγαινοερχόταν μεταξύ Γερμανίας και Πορτογαλίας τα χρόνια μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν. Για λίγο είχε ένα κατάστημα στο Μπράουνσβάικ).

Όταν υπάλληλοί του στο κατάστημα συζήτησαν την υπόθεση Μαντλίν, έγινε έξαλλος. «Το παιδί είναι νεκρό τώρα, τέλος!» φώναξε. Μάρτυρας λέει ότι χάριζε κουκλάκια σε παιδάκια από το γειτονικό σχολείο. Σωρεία οι πληροφορίες στην αστυνομία, αφότου γνωστοποιήθηκε η ταυτότητά του. Μία 32χρονη βρετανίδα, είπε ότι το 2007 στην Πορτογαλία, την περιτριγύριζε.

«Ανακατεύομαι που το σκέφτομαι. Τα μάτια του με πάγωναν ως το κόκκαλο»,

Άλλη μάρτυρας τον είδε να μπαίνει με την Μαντλίν στο βαν του στην Ισπανία, λίγες εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top