Ευχάριστα τα νέα στην Ισπανία - Καταγράφηκε ο μικρότερος αριθμός νεκρών

Σε υποχρεωτική η καραντίνα θα μπαίνουν οι ταξιδιώτες

Ευχάριστα είναι τα νέα στην Ισπανία, καθώς σήμερα κατέγραψε τον μικρότερο αριθμό νεκρών από κορωνοϊό. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, σήμερα Σάββατο, οι θάνατοι στην Ισπανία το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν στους 102 και αποτελεί τον χαμηλότερο αριθμό θανάτων που έχουν καταγραφεί σε ένα 24ωρο, από τα μέσα Μαρτίου.

Κορωνοϊός: Η Ισπανία κρατά κλειστά τα σύνορά της μέχρι τον Ιούλιο

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων έχει αυξηθεί σε 27.563, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σήμερα σε 230.698 από 230.183 την Παρασκευή, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου.

Υποχρεωτική η καραντίνα στους ταξιδιώτες

Σε υποχρεωτική καραντίνα θα μπαίνουν οι ταξιδιώτες που φθάνουν από το εξωτερικό και νέους περιορισμούς στη διεθνή κυκλοφορία στην Ισπανία, σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού, καθώς πλέον μειώνεται ο αριθμός των καθημερινών θανάτων στη χώρα.

Κορωνοϊός: Η γηραιότερη γυναίκα της Ισπανίας, 113 ετών νίκησε την πανδημία!

Οι ταξιδιώτες που φθάνουν από το εξωτερικό θα πρέπει να περάσουν δύο εβδομάδες αυτοπεριορισμού στο σπίτι. 

Επιπλέον, οι Αρχές επέκτειναν έως τις 15 Ιουνίου τους υφιστάμενους περιορισμούς για την είσοδο στην Ισπανία και περιόρισαν την πρόσβαση σε πέντε αεροδρόμια και οκτώ λιμένες.

Οι λίγες δεκάδες επιβάτες που έφθαναν από το εξωτερικό στα διάφορα ισπανικά αεροδρόμια ελέγχονταν για πυρετό και παρελάμβαναν ένα έγγραφο με τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν στο εξής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top