Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρώσος Πρωθυπουργός

Βρίσκεται σε απομόνωση- Ποιος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του

Στο βίντεο του Reuters τηλεδιάσκεψη Πούτιν με τον Ρώσο Πρωθυπουργό και υπουργούς

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Mikhail Mishustin διαγνώστηκε με κορωνοϊό, ανέφερε σήμερα Πέμπτη το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Ρωσία: Θετικός στον κορωνοϊό ο γιατρός που ξενάγησε τον Πούτιν

«Μόλις τώρα έμαθα ότι τα τεστ κορωνοϊού που έκανα, ήταν θετικά» δήλώσε ο Ρώσος πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια τηλεσύνδεσης που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. «Θα ήθελα να σας ευχηθώ να αναρρώσετε το συντομότερο δυνατόν, περαστικά σας», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος απευθυνόμενος στον Ρώσο πρωθυπουργό. Τη συνομιλία τους μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία-24».

Στη θέση του διορίσθηκε για να εκτελεί, προσωρινά, χρέη πρωθυπουργού ο πρώτος αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αντρέι Μπελοούσοφ. Την πρόταση για τον διορισμό του Μπελοούσοφ υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ελέγχονται για κορωνοϊό και τα υπόλοιπα μέλη του υπουργικού συμβουλίου που ήρθαν σε επαφή μαζί του, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Mishustin, ο οποίος διορίστηκε πρωθυπουργός τον Ιανουάριο, έχει διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας στη Ρωσία.

Η Ρωσία μετρά μέχρι σήμερα 106.498 κρούσματα και 1.073 θάνατοι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top