Αδερφή Φώτη Ντούλου: «Τον κυνηγούσαν... Του είχαν καταστρέψει τη ζωή!»

Στοιχεία της οικογένειάς του ρίχνουν «φως» στην υπόθεση

Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η εκδίκαση της υπόθεσης για την εξαφάνιση της συζύγου του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Φώτη Ντούλου, μετά μάλιστα και τον θάνατό του. Η οικογένειά του ζητά να γίνει η δίκη για την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη του.

Αδερφή Φώτη Ντούλου: «Η αυτοκτονία του δεν ήταν παραδοχή ενοχής»

Η αδερφή του Φώτη Ντούλου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρούλα Κουσκουρή και αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια για την υπόθεση που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο της Ελλάδας όσο και της αμερικανικής κοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αμερική εάν ο κατηγορούμενος «φύγει» από τη ζωή, η δίκη «παγώνει». Η οικογένειά του επιδιώκει να συνεχιστεί η δίκη, ώστε να «καθαρίσει» το όνομά του, έχοντας μάλιστα στην κατοχή τους στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.

Θάνατος Φώτη Ντούλου: «Οι αρχές είχαν εμμονή μαζί του»

Τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της οικογένειάς του

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομίας στον τόπο του εγκλήματος της Τζένιφερ, υπήρξε DNA του Φώτη Ντούλου στον νεροχύτη του σπιτιού όπου διέμενε η εν διαστάσει σύζυγός του, ενώ υλικό από κάμερες ασφαλείας φαίνεται να δείχνουν τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να πετάει μεγάλες σακούλες με σκουπίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε βρεθεί αίμα της εξαφανισμένης Τζένιφερ σε κάδους απορριμμάτων.

Φώτης Ντούλος: «Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ»- Όσα έγραφε στο σημείωμα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η αδερφή του Φώτη Ντούλου, τα αστυνομικά ευρήματα είναι ελλιπή, καθώς από τη μια το γενετικό υλικό στο νεροχύτη είναι μερικώς δικό του, θέτοντας υποψίες ότι ενδέχεται να είναι και των παιδιών του, ενώ από την άλλη το υλικό από τις κάμερες δεν δείχνουν πινακίδες αυτοκινήτου, παρά μόνον έναν άνδρα να πετάει κάποιες σακούλες στα σκουπίδια.

Η σχέση με την Τζένιφερ και τους γονείς της

Η 50χρονη Τζένιφερ ήταν παντρεμένη επί 13 χρόνια με τον Φώτη Ντούλο και είχαν αποκτήσει πέντε παιδιά. Η ίδια πριν από δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και είχε εκφράσει στην αστυνομία φόβους τόσο για τη σωματική της ακεραιότητα όσο και για τα παιδιά της, καθώς πίστευε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της θα επιχειρούσε να απαγάγει τα παιδιά τους.

Φώτης Ντούλος: Γλίτωσε τη φυλακή με εγγύηση έξι εκατομμυρίων δολαρίων

Μάλιστα, εκείνο το διάστημα ο Φώτης Ντούλος ισχυριζόταν ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, παρόλο που έκανε ταξίδια με τη νέα του σύντροφο, ενώ δεν πλήρωνε την ασφάλεια των παιδιών του, όπως δήλωνε η Τζένιφερ. Οι γονείς της τότε διεκδικούσαν 2,5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που είχε δανείσει στον Ντούλο όταν ξεκινούσε τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου έβλαψε τον εαυτό της για να τον παγιδεύσει;

«Δέχθηκε μεγάλο κυνήγι. Του είχαν καταστρέψει τη ζωή και το όνομά του. Είχαν καταστρέψει τη σχέση με τα παιδιά του, δεν τον άφηναν να τα δει. Τον είχαν καταστρέψει οικονομικά», δηλώνει η αδερφή του.

Πλέον, σκοπός της οικογένειας είναι να «καθαρίσουν» το όνομά του και να αποκτήσουν πάλι επαφή με τα πέντε παιδιά του

Το χρονικό της υπόθεσης

Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου, Τζένιφερ, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 24 Μαΐου 2019 και από τότε θεωρείται νεκρή, χωρίς όμως να έχει βρεθεί το πτώμα της. Αμέσως, ως υπεύθυνος για τον θάνατό της κατηγορήθηκε ο σύζυγός της.  Το ζευγάρι είχε αποκτήσει πέντε παιδιά και λίγο πριν από την εξαφάνιση της Τζένιφερ, οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μια σκληρή δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά τους. 

Εξαφάνιση της γυναίκας ελληνοαμερικανού επιχειρηματία – «Δεν τη σκότωσα»

Η Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της το 2017, παίρνοντας μαζί της και τα πέντε παιδιά και καταθέτοντας παράλληλα αίτηση διαζυγίου. Στους αστυνομικούς είχε πει ότι φοβόταν πως θα πάθει κάτι κακό και πως ο πρώην σύζυγό της θα ήταν υπεύθυνος γι’ αυτό. 

Οι αρχές πιστεύουν πως ο Φώτης Ντούλος επιτέθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού τη σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε το πτώμα σε άγνωστο σημείο, που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα. Το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί σε πάρκο όχι πολύ μακριά από το σπίτι τους. 

Επί επτά μήνες η αστυνομία αναζητούσε το πτώμα της γυναίκας, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ο Φώτης Ντούλος κατηγορήθηκε για απαγωγή και δολοφονία. 

Εκείνος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, όμως οι αρχές συνέλαβαν τόσο τον ίδιο, όσο και την τότε σύντροφό του, Μισέλ Τροκόνις τον Ιούνιο του 2019 για παραποίηση ή δημιουργία πλαστών στοιχείων, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη αίματος και στοιχεία ότι κάποιος προσπάθησε να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος. 

Την ημέρα της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος μάλιστα, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν έναν άνδρα, ο οποίος έμοιαζε με τον Έλληνα ομογενή, να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να βάζει διάφορες τσάντες σε κάδους σκουπιδιών στην περιοχή του Χάρτφορντ. Μετά από έρευνες ανακαλύφθηκε ότι στις τσάντες αυτές υπήρχαν ρούχα και αντικείμενα με το αίμα της Τζένιφερ. 

Τελικά στις 30 Ιανουαρίου ο Φώτης Ντούλος αφήνει την τελευταία του πνοή. Ο Έλληνας ομογενής εξέπνευσε δύο μέρες αφότου αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του στο γκαράζ του σπιτιού του. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top