Φώτης Ντούλος: «Πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ»- Όσα έγραφε στο σημείωμα

Δεν έκανε καμία αναφορά στην Τζένιφερ- Αρνήθηκε μόνο την ανάμειξή του

Δείτε βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την υπόθεση Ντούλος

Ο Έλληνας ομογενής, Φώτης Ντούλοςεξέπνευσε δύο μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο γκαράζ του σπιτιού του. Κατηγορούταν για τη δολοφονία της συζύγου του, Τζένιφερ, με την οποία είχαν αποκτήσει πέντε παιδιά. Το πτώμα της Τζένιφερ δε βρέθηκε ποτέ, θεωρούταν όμως νεκρή. 

H New York Post αποκαλύπτει το σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει. Σ’αυτό επαναλάμβανε πως δεν είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και πως οι δικηγόροι του είχαν αποδείξεις για την αθωότητά του.

Νεκρός ο Φώτης Ντούλος: Η οικογένεια δωρίζει τα όργανά του

Τι έγραφε στο σημείωμα ο Φώτης Ντούλος

«Αν διαβάζετε αυτό το γράμμα, σημαίνει πως δεν είμαι πια εδώ. Αρνούμαι να περάσω έστω και μία ώρα παραπάνω στη φυλακή, για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση. Αρκετά φτάνει. Αν πρέπει να μου πάρουν το κεφάλι για να τελειώσει αυτό, ας γίνει έτσι».

Φώτης Ντούλος: Γλίτωσε τη φυλακή με εγγύηση έξι εκατομμυρίων δολαρίων

Ο 52χρονος Ελληνοαμερικανός κατασκευαστής πολυτελών κατοικιών επισημαίνει στο σημείωμα του ότι οι δύο συγκατηγορούμενοί του, η πρώην σύντροφός του Michelle Troconis και ο δικηγόρος Kent Mawhinney δεν είχαν καμία σχέση με την «εξαφάνιση» της Τζένιφερ. 

Το σπίτι του επιχειρηματία όπου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ

Στη γυναίκα με την οποία απέκτησε πέντε παιδιά δεν κάνει κάποια αναφορά, ούτε μιλά με γλυκά λόγια, έστω πριν φύγει από τη ζωή. Αναφερόμενος μόνο στα παιδιά του λέει: «Παρακαλώ ενημερώστε τα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, θα έκανα τα πάντα για να είμαι μαζί τους, αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε τα όριά μας»

Το σημείωμα ήταν χειρόγραφο σε φύλλο χαρτιού και γραμμένο με μπλε στυλό. Έφερε την ημερομηνία «1/28/20», την ημέρα που οι αστυνομικοί τον βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του με αναμμένη τη μηχανή κι ένα λάστιχο να διοχετεύει στην καμπίνα του αυτοκινήτου τα καυσαέρια. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου, Τζένιφερ, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 24 Μαΐου 2019 και από τότε θεωρείται νεκρή, χωρίς όμως να έχει βρεθεί το πτώμα της. Αμέσως, ως υπεύθυνος για τον θάνατό της κατηγορήθηκε ο σύζυγός της.  Το ζευγάρι είχε αποκτήσει πέντε παιδιά και λίγο πριν από την εξαφάνιση της Τζένιφερ, οι δυο τους είχαν εμπλακεί σε μια σκληρή δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά τους. 

Η Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της το 2017, παίρνοντας μαζί της και τα πέντε παιδιά και καταθέτοντας παράλληλα αίτηση διαζυγίου. Στους αστυνομικούς είχε πει ότι φοβόταν πως θα πάθει κάτι κακό και πως ο πρώην σύζυγό της θα ήταν υπεύθυνος γι’ αυτό. 

Οι αρχές πιστεύουν πως ο Φώτης Ντούλος επιτέθηκε στην εν διαστάσει σύζυγό του στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού τη σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε το πτώμα σε άγνωστο σημείο, που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα. 

Το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί σε πάρκο όχι πολύ μακριά από το σπίτι τους. 

Επί επτά μήνες η αστυνομία αναζητούσε το πτώμα της γυναίκας, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ο Φώτης Ντούλος κατηγορήθηκε για απαγωγή και δολοφονία. 

Εκείνος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, όμως οι αρχές συνέλαβαν τόσο τον ίδιο, όσο και την τότε σύντροφό του, Μισέλ Τροκόνις τον Ιούνιο του 2019 για παραποίηση ή δημιουργία πλαστών στοιχείων, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη αίματος και στοιχεία ότι κάποιος προσπάθησε να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος. 

Την ημέρα της εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλος μάλιστα, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν έναν άνδρα, ο οποίος έμοιαζε με τον Έλληνα ομογενή, να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να βάζει διάφορες τσάντες σε κάδους σκουπιδιών στην περιοχή του Χάρτφορντ. Μετά από έρευνες ανακαλύφθηκε ότι στις τσάντες αυτές υπήρχαν ρούχα και αντικείμενα με το αίμα της Τζένιφερ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top