Ισπανία: Το «ευχαριστώ» γιατρών και νοσηλευτών σε οδηγό ταξί

Μεταφέρει καθημερινά ασθενείς με covid δωρεάν

Η κατάσταση στην Ισπανία είναι δραματική με τους νεκρούς να ξεπερνούν τις 20.000 από την πανδημία. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν τη δική τους μάχη καθημερινά. Με τον δικό του τρόπο βοηθάει κι ένας ταξιτζής. Το προσωπικό ενός νοσοκομείου του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του.

Κορωνοϊός: Η Ισπανία κατέγραψε τα λιγότερα κρούσματα από τις 20 Μαρτίου!

Στις εικόνες βλέπετε την έκπληξη που περίμενε τον οδηγό ταξί από την Ισπανία, καθώς μπαίνει στο νοσοκομείο, για να παραλάβει έναν από τους ασθενείς που ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό. Άλλωστε, αυτό κάνει καθημερινά ο οδηγός ταξί. Μεταφέρει δωρεάν ασθενείς με covid προσπαθώντας να βοηθήσει σ’ αυτή την κρίση. 

Ισπανία: 551 οι νεκροί από κορωνοϊό σε 24 ώρες

Γιατροί και νοσηλευτές υποκλίνονται στο μεγαλείο και την ανθρωπιά του. Τον καταχειροκροτούν. Εκείνος άφωνος τους ευχαριστεί. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης του χάρισαν και ένα ποσό για την προσφορά του.

Ιταλία: Τένις από ταράτσα σε ταράτσα

Στην Ιταλία, δύο δεινές τενίστριες βρήκαν τρόπο να καταπολεμήσουν τη μονοτονία της καθημερινότητας εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων. 

Πήραν τις ρακέτες τους κι έδωσαν ένα μοναδικό τουρνουά στέλνοντας το μπαλάκι από τη μία ταράτσα στην άλλη.

Άγρια ζώα βρήκαν στους έρημους δρόμους

Η μειωμένη κίνηση στους δρόμους όμως εκτός από την εκκωφαντική ησυχία είχε ως αποτέλεσμα να βγουν ιδιαίτεροι περιπατητές. Στη βόρεια Ιταλία, ο φακός κατέγραψε μία αρκούδα να περπατά αμέριμνη αναζητώντας τροφή. Στην Αργεντινή, μπορεί κάποιος να συναντήσει ακόμη και θαλάσσιους ελέφαντες, ενώ στο Ισραήλ, τα αγριογούρουνα κάνουν επέλαση στις πόλεις.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top